Για τη χαρά των Χριστουγέννων στο τραπέζι σου, έχεις έναν φίλο KΡΗΤΙΚΟ

Για τη χαρά των Χριστουγέννων στο τραπέζι σου, έχεις έναν φίλο KΡΗΤΙΚΟ

Tα Super Market KΡΗΤΙΚΟΣ, υπόσχονται να μεταδώσουν τη χαρά των γιορτών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

new_kentriki_1360X764


Sponsored content

Αυτά τα Χριστούγεννα ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ φροντίζει να κάνει το τραπέζι μας ξεχωριστό, με υπέροχες χριστουγεννιάτικες γεύσεις και προϊόντα από κάθε γωνία της Ελλάδας. Στα καταστήματα του ΚΡΗΤΙΚΟΥ θα βρούμε χαμηλές τιμές, υψηλή ποιότητα και φροντίδα, όπως μόνο ένας φίλος μας προσφέρει. 
Με γιορτινή διάθεση, τα Super Market KΡΗΤΙΚΟΣ, υπόσχονται να μεταδώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. 

kritikos_2

Εμείς κρατάμε την οικογενειακή παράδοση στο γιορτινό τραπέζι και προμηθευόμαστε όλα τα υλικά από το κατάστημα της γειτονιάς μας. Τα Super Market KΡΗΤΙΚΟΣ φέρνουν στο τραπέζι μας τη σειρά τοπικών, παραδοσιακών προϊόντων «Θησαυροί της Ελλάδας». Προϊόντα Ελλήνων παραγωγών, με το όνομα και την υπογραφή των ανθρώπων που τα δημιούργησαν διαλεγμένα ένα ένα απ’ όλη την Ελλάδα για εσάς με φροντίδα και εγγύηση ποιότητας.

2_1360X764_
Κλείσιμο

Τι άλλο βρίσκουμε στον ΚΡΗΤΙΚΟ;

Υπέροχες προτάσεις για ένα ολοκληρωμένο μενού
Ποικιλία από εκλεκτά κρεατικά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τυριά, προϊόντα delicatessen, αλλαντικά και κρασιά για να συνοδεύσουν κάθε ευχή στο γιορτινό τραπέζι.

5_1360X764_

Κρέας - Αρνάκι γάλακτος από επιλεγμένους παραγωγούς Κρήτης, Πελοποννήσου & Νάξου, γαλοπούλα, ρολό γεμιστό και κιμάς, ελληνικό χοιρινό από επιλεγμένους παραγωγούς, πετεινός Ρεθύμνου, προϊόντα επιλεγμένα από τους «Θησαυρούς της Ελλάδας». 

Τυριά -  Γραβιέρες παλαιωμένες, καπνιστό τυρί, μοτσαρέλα, κρασοτύρι από τη Κω, λαδοτύρι Μυτιλήνης, καλαθάκι Λήμνου, Αρσενικό Νάξου, γαλομυζήθρα Κρήτης, ανθότυρος, φέτα, γαλοτύρι και πολλά ακόμα εκλεκτά τυριά με πλούσιες γεύσεις και μοναδικά χαρακτηριστικά.

Αλλαντικά - Μεγάλη ποικιλία αλλαντικών, ιδιαίτερες γεύσεις πριν ή μετά το κυρίως γιορτινό γεύμα ή δείπνο.

Κάβα - Oργανώνουμε τηΝ κάβα μας για το ρεβεγιόν με ξεχωριστές επιλογές στις καλύτερες τιμές, για να συνοδέψουμε τα εορταστικά πιάτα. Εκλεκτά κρασιά, αφρώδεις οίνοι, ουίσκι, ρούμι, gin, λικέρ είναι μερικά από όσα μπορούμε να επιλέξουμε.  

4_1360X764_

Γλυκά – Μελομακάρονα, κουραμπιέδες, τσουρέκι, βασιλόπιτα και όλα τα υλικά για Χριστουγεννιάτικα γλυκά. Κέικ, μπισκότα για να υποδεχτούμε γλυκά τη νέα χρονιά!

Φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Για Χριστούγεννα που δεν τους λείπει τίποτα, έχουμε έναν φίλο ΚΡΗΤΙΚΟ.

Προτάσεις για το τέλειο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι  βρίσκουμε στο www.kritikos-sm.gr και για μεγαλύτερη ευκολία, με παράδοση στο σπίτι μας αυθημερόν, ακόμη και μέσα στην επόμενη ώρα, πραγματοποιούμε online αγορές με εξυπηρέτηση και ποιότητα σαν να είμαστε στο κατάστημα της γειτονιάς μας!
3_1360X764_
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης