Μία πολύ σοβαρή καταγγελία απασχολεί από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας την Αστυνομία στην Πάτρα.
Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε, νοσηλευτής του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά γυναίκα ασθενή στα Επείγοντα του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Σύμφωνα με το tempo24.news το καταγγελλόμενο περιστατικό ανέφερε στην Αστυνομία γυναίκα γιατρός, η οποία έδωσε και λεπτομέρειες για την φερόμενη ως τελεσθείσα πράξη στη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας.
Άμεσα αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών προσήγαγαν τον νοσηλευτή στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού και ήδη η υπόθεση εξετάζεται με πολλή προσοχή, προκειμένου να διασταυρωθούν οι αναφορές που έγιναν. Αναμένεται δε και η κατάθεση της ασθενούς προκειμένου να αποφασιστεί ο σχηματισμός δικογραφίας.
Ίδιες πηγές αναφέρουν πως o διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης διέταξε ήδη τη διενέργεια ΕΔΕ για το καταγγελθέν περιστατικό.
Το COSMOTE TELEKOM ART/TECH - The Roadshow επιστρέφει για δεύτερη χρονιά και μετατρέπει και φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη, κινητή γιορτή ψυχαγωγίας, συνδυάζοντας τον θερινό κινηματογράφο με τις σύγχρονες τεχνολογικές εμπειρίες, σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.