Προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης με τη δύναμη της κοινότητας

Προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης με τη δύναμη της κοινότητας

Εορταστικές εθελοντικές δράσεις για τη στήριξη ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη.

SEKAP

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι περίοδος ελπίδας και αγάπης, αλλά και ευαισθητοποίησης για τις ανάγκες των λιγότερο ευνοημένων ανθρώπων. Είναι η στιγμή που η Κοινωνία συνειδητοποιεί τη σημασία της προσφοράς και της συνοχής. Σε αυτό το πλαίσιο, η JTI Hellas στρέφεται προς τον συνάνθρωπο με αγάπη και φροντίδα, προωθώντας πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν την ανθρωπιστική αξία της αλληλεγγύης. 

Πρόσφατα η εταιρεία εκδήλωσε τη συμπαράστασή της στο πρόγραμμα «Προσφέρω στην Οικογένεια» του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής, ανταποκρινόμενη θετικά στην έκκληση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) του οποίου είναι ενεργό μέλος. Συγκεκριμένα, η JTI  ανέλαβε το κόστος σίτισης πέντε άπορων οικογενειών στη Θεσσαλονίκη για έναν ολόκληρο χρόνο, παρέχοντας προπληρωμένες κάρτες από γνωστό σούπερ μάρκετ της πόλης.

Η JTI αντιμετωπίζει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως μια αξία βαθιά ενσωματωμένη στον πυρήνα της λειτουργίας της. Στο πλαίσιο αυτό, οι εργαζόμενοι της εταιρείας αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο ως εθελοντές, συνεισφέροντας στην κοινότητα και ενισχύοντας το όραμα της JTI για μια πιο βιώσιμη κοινωνία με ενσυναίσθηση.

MicrosoftTeams-image__37__

Υιοθετώντας αυτές τις αξίες εργαζόμενοι της JTI συμμετείχαν στις 15 και 18 Δεκεμβρίου στην Αθήνα σε φιλανθρωπική πρωτοβουλία της οργάνωσης «The Love Van» με κύριο σκοπό την προετοιμασία και την προσφορά ενός πλήρους γεύματος σε άστεγους και σε άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Σε άλλη εθελοντική δράση, οι εθελοντές/τριες εργαζόμενοι στη Βόρεια Ελλάδα συμμετείχαν στις πράξεις προσφοράς στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Θεσσαλονίκης για συλλογή τροφίμων που θα παραλάβουν ευπαθή μέλη της Κοινωνίας κατά την περίοδο των γιορτών. 

Επίσης στην Κύπρο μέλη του δυναμικού της JTI προσφέρουν τρόφιμα στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας. Προσφορά τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιούν εργαζόμενοι της στην JTI Ξάνθη, στη Φιλανθρωπική Επιτροπή «Γυναίκες της Αγάπης» του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης, «Η Αγάπη». Επιπλέον η JTI παρέσχε για άλλη μια φορά τη στήριξή της στην Κάριτας για το γεύμα της Αγάπης και Διανομής τροφίμων στον Τομέα Προσφυγικού Έργου της Κάριτας Αθήνας. 

«Το πνεύμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης διακατέχει κάθε κοινωνική μας δράση στα 43 χρόνια της παρουσίας μας στην Ελλάδα, καθώς έχουμε την ισχυρή πεποίθηση ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει βιωσιμότητα χωρίς την ευημερία όλων των ανθρώπων και κυρίως των πιο ευπαθών ομάδων», τονίζει η διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας της JTI Hellas, κα Γεωργία Καρούντζου η οποία προσθέτει: «Με τη βιωσιμότητα και την αλληλεγγύη ως κατευθυντήριες αρχές, η JTI δεσμεύεται να δημιουργεί θετική αλλαγή στην Κοινωνία: Από την υποστήριξη απόρων οικογενειών και συνανθρώπων μας έως τη συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις για την παροχή βασικών αγαθών, αναδεικνύουμε τη δύναμη της κοινότητας και τη σημασία του να μοιραζόμαστε τη χαρά των εορτών με όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης