Ξήλωσε σωλήνες και μπαταρίες βρύσης από ένα σπίτι στη Λέσβο

Ξήλωσε σωλήνες και μπαταρίες βρύσης από ένα σπίτι στη Λέσβο

Πρωτοχρονιάτικη διάρρηξη σε βιβλιοπωλείο

astynomia
Σε ένα σπίτι στη Γέρα της Λέσβου τρύπωσε ένας Έλληνας "κυνηγός" μετάλλων και προκάλεσε φθορές, στην προσπάθειά του να ξηλώσει σωλήνες χαλκού, μπαταρίες βρύσης, σπιράλ και άλλα αντικείμενα. Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και τράπηκε σε φυγή.

Ο δράστης της εισβολής, που είχε γίνει το απόγευμα της Παρασκευής, ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τσιμπίδες και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησε και κατασχέθηκαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής και πρόκληση φθορών.

Πρωτοχρονιάτικη διάρρηξη σε βιβλιοπωλείο

Η πρώτη διάρρηξη του 2024 έγινε την πρώτη κιόλας ημέρα του νέου χρόνου στον Βόλο, όταν ένας Έλληνας έσπασε την τζαμαρία ενός βιβλιοπωλείου με σκοπό να μπει μέσα για να κλέψει, στις 7 το πρωί. Όμως, έγινε αντιληπτός από περαστικούς, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και συνελήφθη πριν προλάβει να αρπάξει κάτι. Ο δράστης κρατείται και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου με κατηγορίες για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Πέφτει η θερμοκρασία – Δείτε την πρόγνωση του καιρού για σήμερα και για αύριο

Δείτε βίντεο με τη σοκαριστική στιγμή που ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Νότιας Κορέας δέχεται επίθεση με μαχαίρι στον λαιμό

Αποφυλακίζεται ο Όσκαρ Πιστόριους: Το χρυσό... κελί και ο υπόκοσμος που διψά για εκδίκηση για τον φόνο της Ρίβα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης