Αγρίνιο: Θα διακινούσε πάνω από τρία κιλά κάνναβης

Αγρίνιο: Θα διακινούσε πάνω από τρία κιλά κάνναβης

Σε βάρος του 45χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος

Agrinio
Δεν πρόλαβε να βγει από το σπίτι του στο Αγρίνιο για να διακινήσει τις ποσότητες ναρκωτικών που είχε στις τσέπες του ένας 45χρονος Έλληνας, καθώς τον περίμεναν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν πληροφορίες για την δράση του και του έκαναν σωματική έρευνα.

Αρχικά, βρέθηκαν πάνω του εννέα συσκευασίες με συνολικά 207,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ κατά την που έρευνα ακολούθησε στην κατοικία του βρέθηκαν αποξηραμένα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους ενός κιλού και 320 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 726 γραμμαρίων, καθώς και τρία αποψιλωμένα δενδρύλλια κάνναβης.
Agrinio-xasisodentra-kannabi

Κλείσιμο
Σε βάρος του 45χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Κι άλλες συλλήψεις για ναρκωτικά
Αιφνιδιαστική έρευνα διενήργησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στην κατοικία ενός Έλληνα στη Λάρισα, το μεσημέρι του Σαββάτου, κατά την οποία βρέθηκαν επτά νάιλον συσκευασίες και ένα γυάλινο βάζο που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 109,4 γραμμαρίων και δυο τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Στα Γιαννιτσά της Πέλλας, συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας άνδρας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 17,3 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης και κατασχέθηκαν μαζί με 105 ευρώ. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέος Κόσμος: Και δεύτερο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει τη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη

Αγέλη λύκων περνά έξω από σπίτι στον οικισμό της Βαρυμπόμπης - Δείτε βίντεο

Κύκλωμα μαστροπείας: Είναι πολλά κορίτσια στη μέση, όλα ανήλικα, λέει η μητέρα που έκανε την καταγγελία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης