«Πού είναι το παιδί μου ρε; Ακού εμένα τη μάνα. Πού άφησες το παιδί μου; Μίλα ρε αν έχεις λίγο ψυχή μέσα σου», φώναζε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα του Μεσολογγίου, στο οποίο κρατείται ο 50χρονος.
Ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κλήθηκε χθες Τετάρτη να δώσει συμπληρωματική κατάθεση και διευκρινίσεις σε ερωτήσεις της ΕΛ.ΑΣ, παραμένει μέχρι αυτή την ώρα στο ΑΤ.
«Η κατάθεσή του συνεχίστηκε και το πρωί», είπε ο δικηγόρος του, Ιάκωβος Μπαλτάς.
Νωρίς το πρωί η μητέρα, η αδερφή και οι συγγενείς του 31χρονου συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται ο κρεοπώλης και φώναζαν «Πού είναι ο Μπάμπης».
Δείτε βίντεο:
0 seconds of 13 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Συντομεύσεις πληκτρολογίου
Shortcuts Open/Close/ or ?
Παίζω/ΠαύσηΔιαστήματος
Αύξηση των όγκων↑
Μείωση των όγκων↓
Αναζήτηση προς τα εμπρός→
Αναζητήστε προς τα πίσω←
Ενεργοποίηση /Απενεργοποίηση λεζάντωνc
Πλήρους οθόνης/Έξοδος από την οθνη πλήρους οθόνηςf
Ανοιξιάτικες επιλογές ένδυσης και υπόδησης, για εμφανίσεις που συνδυάζουν τη χαλαρότητα του casual με το athleisure και που σου επιτρέπουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου, χωρίς καμία προσπάθεια.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!