Greek Mafia: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη δράση της οργάνωσης που εμπλέκεται στις δολοφονίες Σκαφτούρου και Ρουμπέτη

Το χτύπημα σε πρατήριο καυσίμων, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και έβαλαν φωτιά - Επιτέθηκαν σε βιομηχανική αποθήκη στον Ασπρόπυργο - Με διαφορά έξι ημερών οι επιθέσεις τους

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη δράση των μελών της οργάνωσης που εμπλέκεται στις δολοφονίες της επονομαζόμενης Greek Mafia, των Σκαφτούρου και Ρουμπέτη φέρνει στο φως το protothema.gr.

Στις πρώτες φωτογραφίες φαίνονται μέλη της οργάνωσης την ώρα που κάνουν επίθεση σε πρατήριο καυσίμων συμφερόντων της οικογένειας Σκαφτούρου. Η επίθεση έγινε στις 10 Ιουνίου 2023. Τότε, τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, προσέγγισαν τον υπαίθριο χώρο του πρατηρίου και αφού ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων δύο υπαλλήλους, προκάλεσαν πυρκαγιές και εκρήξεις σε σταθμευμένα φορτηγά.

Δείτε φωτογραφίες:

Φθάνουν στο πρατήριο με παρατεταμένα τα όπλα
Ακινητοποιούν τους υπαλλήλους οι οποίοι σηκώνουν τα χέρια
Μεταξύ των οχημάτων που στοχοποιήθηκαν ήταν και ένα στο εσωτερικό του οποίου ανευρέθηκε ένα μηχάνημα παρασκευής καπνικών προϊόντων.

Το χτύπημα στην αποθήκη

Στις παρακάτω φωτογραφίες ντοκουμέντο απεικονίζονται οι δράστες κατά την επίθεση τους σε βιομηχανική αποθήκη στον Ασπρόπυργο.

Το χτύπημα έγινε την 16η Ιουνίου 2023 και, όπως αποκαλύφθηκε, εντός της αποθήκης υπήρχε εξοπλισμός παρασκευής τσιγάρων. Εννέα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και φέροντας βαρύ οπλισμό, εμβόλισαν με όχημα την είσοδο και εισήλθαν στον χώρο.

Αφού ακινητοποίησαν υπάλληλο, προκάλεσαν πυρκαγιά σε 23 μηχανήματα παρασκευής καπνικών προϊόντων, καταστρέφοντας μεγάλος μέρος του μηχανολογικού εξοπλισμού.

Δείτε φωτογραφίες:
Η στιγμή που φθάνουν σε βιομηχανική αποθήκη στον Ασπρόπυργο
Εμβόλισαν με όχημα την είσοδο και εισήλθαν στον χώρο
Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με οχήματα, ένα εκ των οποίων ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, αναγκάζοντάς τους να το εγκαταλείψουν. Το όχημα μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ από τις έρευνες βρέθηκαν αποτυπώματα που ανήκουν σε δύο μέλη της οργάνωσης και ανέκυψαν στοιχεία που συνδέουν ακόμα ένα μέλος με τους εμπρησμούς.
Παίρνουν τα πολεμοφόδιά τους πριν προκαλέσουν τις καταστροφές
Με καλυμμένα τα πρόσωπα και με τα όπλα ελέγχουν τον χώρο την ώρα της επίθεσης
Ειδήσεις σήμερα:

Μεσολόγγι: Αναζητήσεις για «κρυμμένο θησαυρό» έκανε ο Μπάμπης στο διαδίκτυο μία ημέρα πριν την εξαφάνισή του

Μαριάντα Πιερίδη: Θύμα bullying ο γιος της - Στην Α' Δημοτικού τον κλώτσησαν και του κάρφωσαν μολύβι στον κρόταφο

Ένοπλες Δυνάμεις: Η ακτινογραφία της διαβολοβδομάδας των ΟΥΚ - Οι παραισθήσεις, οι ανακρίσεις και η... Ρόζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr