Ανήλικος δραπέτης έκανε επτά κλοπές στην Καλαμάτα

Ανήλικος δραπέτης έκανε επτά κλοπές στην Καλαμάτα

Ο ανήλικος «ποντικός» εντοπίστηκε μετάαπό αναζητήσεις από αστυνομικούς της Ασφάλειας την Παρασκευή

police
Δραπέτευσε από το Ίδρυμα Αρωγής Ανηλίκων Βόλου όπου κρατείτο με εισαγγελική απόφαση ένας ανήλικος Ρομά που κατηγορείται για κλοπές και πήγε στον τόπο καταγωγής του στη Μεσσηνία, όπου συνέχισε την παράνομη δραστηριότητά του. Αρχικά, ο 17χρονος δράστης έκλεψε ένα μηχανάκι από τη Μεσσήνη και πήγε με αυτό στην Καλαμάτα, όπου διέρρηξε έξι καταστήματα μέσα σε ένα 24ωρο.

Πρώτος του στόχος ήταν ένα κατάστημα ενδυμάτων, του οποίου την είσοδο παραβίασε και άρπαξε 100 ευρώ. Στη συνέχεια, επιχείρησε να παραβιάσει την πόρτα ενός μίνι μάρκετ αλλά δεν τα κατάφερε και αμέσως μετά έσπασε την γυάλινη πόρτα ενός παντοπωλείου από το οποίο έκλεψε 400 ευρώ και τρεις κούτες με τσιγάρα. Έπειτα, παραβίασε την πόρτα ενός εστιατορίου, όμως δεν βρήκε κάτι για να κλέψει και μετά "χτύπησε" ένα αρτοποιείο στο οποίο παραβίασε ένα παράθυρο και ξάφρισε 70 ευρώ. Τέλος, παραβίασε την πόρτα μιας καφετέριας και άρπαξε 250 ευρώ.

Ο ανήλικος "ποντικός" εντοπίστηκε μετάαπό αναζητήσεις από αστυνομικούς της Ασφάλειας την Παρασκευή, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Έπιασαν τον δράστη κλοπής σε μαγαζί

Στον Πύργο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων Ηλείας ένας Έλληνας, ο οποίος τρύπωσε χωρίς να γίνει αντιληπτός σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα ξημερώματα της Παρασκευής και άρπαξε 150 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.

Ειδήσεις σήμερα:

Κυριακή με ανοικτά καταστήματα - Τα τέσσερα μέτρα για φοροδιαφυγή κα αισχοκέρδεια

Χιόνια στη βόρεια Ελλάδα, τσουχτερό κρύο στη νότια - Απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια λόγω 9 μποφόρ


Κέιτ Μίντλετον: Μυστικά και ψίθυροι πίσω από τις βασιλικές πόρτες - Κάτι δεν πήγε καλά μετά το χειρουργείο, λένε τώρα για την πριγκίπισσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης