Κίνηση στους δρόμους: Χάος και σήμερα στους δρόμους - Μπλοκαρισμένος ο Κηφισός, προβλήματα στην Αττική Οδό

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας - Στο «κόκκινο» η Κηφισίας και το κέντρο - Πάνω από μισή ώρα οι καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Με αρκετή υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που βρίσκονται για ακόμα μια ημέρα στους δρόμους της Αττικής καθώς η κίνηση είναι αυξημένη.

Στον Κηφισό η κατάσταση είναι χαώδης καθώς τόσο στην άνοδο, όσο και στην κάθοδο υπάρχουν σοβαρά προβλήματα από του Ρέντη μέχρι τη Μεταμόρφωση. 

Στην Αττική Οδό υπάρχουν επίσης αρκετές καθυστερήσεις που μάλιστα πλησιάζουν τη μισή ώρα. Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο είναι 5΄-10΄από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας,20΄-25΄( είσοδο από Λαμία) από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας. Από την άλλη στο ρεύμα προς Ελευσίνα οι καθυστερήσεις ανέρχονται σε 15΄-20΄στην έξοδο για Λαμία,15΄-20΄από Ανθούσα έως Κηφισίας,Περ.Υμηττού 20΄-25΄από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας. 



Αυξημένη κίνηση υπάρχει επίσης και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας από το Μαρούσι ως το κέντρο της Αθήνας. Ενώ, μπλοκαρισμένη δείχνει στο ύψος του Χαλανδρίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ LIVE εδω


Ταυτόχρονα, κυκλοφοριακή συμφόρηση παρουσιάζεται και στο κέντρο της Αθήνας, κυρίως στην Ακαδημίας, τη Σταδίου και τη Βασιλίσσης Σοφίας.

Δείτε την κίνηση μετά τις 09:50:




Προβλήματα παρατηρούνται επίσης στην έξοδο της Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος του Σκαραμαγκά, στη Λεωφόρο Μεσογείων από την Αγία Παρασκευή προς το κέντρο και στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού στο ύψος του Νέου Κόσμου.

Ειδήσεις σήμερα

Με 3 ευρώ κέρδισε τα €8,1 εκατ. ο μεγάλος τυχερός του Τζόκερ

Σήμερα στις 11 ανακοινώνονται τα μέτρα στήριξης για τις νέες οικογένειες - Τι θα περιλαμβάνουν

Survivor 2024: Οι τέσσερις νέοι παίκτες και ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr