Στα «λευκά» ντύθηκε η Πάρνηθα και για αυτό, μικροί και μεγάλοι σκέφτηκαν να αδράξουν την ευκαιρία και να πάνε στο βουνό της Αττικής για να απολαύσουν μερικές ευχάριστες στιγμές και να παίξουν χιονοπόλεμο.
Και μπορεί να άργησε αλλά ο χειμώνας έφτασε και στην Αττική με το θερμόμετρο να κάνει «βουτιά». Άλλωστε, η πρόγνωση της ΕΜΥ έκανε λόγο για ασθενείς χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως αναμένονταν- σήμερα- νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια, με μικρή πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών και στα ορεινά (Πάρνηθα) ασθενών χιονοπτώσεων. Οι άνεμοι ήταν βόρειοι - βορειοανατολικοί 6 με 8 και στα ανατολικά, 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση ενώ η θερμοκρασία έφτασε ως τους 10 βαθμούς Κελσίου. Μάλιστα, στα ανατολικά και τα βόρεια είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Δείτε φωτογραφίες:
Η πρόγνωση από την ΕΜΥ για τις επόμενες ημέρες
Ο καιρός την Τρίτη 23 Ιανουαρίου
Γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 5 με 6 και το πρωί τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα και θα κυμανθεί στα βόρεια από τους -04 (μείον τέσσερις) έως 09 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από τους -01 (μείον ένα) έως 13 με 14 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα από 07 έως 15 βαθμούς, ενώ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου
Γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας με αραιές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες. Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.
Ο καιρός την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου
Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και το ανατολικό Αιγαίο βαθμιαία θα αυξηθούν και πιθανώς να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5, στα πελάγη 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.
Ο καιρός την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου
Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο όπου θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6, στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ και πιθανώς πρόσκαιρα το πρωί στο βόρειο Αιγαίο έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.