Συνέλαβαν δυο φυγόποινους στην Κακαβιά

Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα 




Φυγόποινος αποδείχθηκε ένας 43χρονος Αλβανός, ο οποίος εμφανίστηκε στο συνοριακό σημείο ελέγχου της Κακαβιάς με σκοπό να περάσει στην πατρίδα του, καθώς κατά την διασταύρωση των στοιχείων του από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπιστώθηκε ότι είχε καταδικαστεί για κλοπή.

Σε βάρος του αλλοδαπού εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 12 μηνών. Έτσι, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Πωγωνίου και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Στον ίδιο δικαστικό λειτουργό οδηγήθηκε και ένας ακόμη αλλοδαπός, που συνελήφθη από αστυνομικούς των ίδιων υπηρεσιών στο φυλάκιο της Κακαβιάς, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με την οποία είχε καταδικαστεί σε χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

Είχε καταδικαστεί για κλοπή

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 54χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπή με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 12 μηνών. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ειδήσεις σήμερα:

Αδιανόητη τραγωδία στην Εγνατία: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 59χρονο ενώ άλλαζε λάστιχο

Οργισμένη η νεότερη βουλευτής της Αυστραλίας: Κανάλι μου φούσκωσε το στήθος σε πειραγμένη φωτογραφία


Γκάζι στις διαβουλεύσεις για τον νέο κατώτατο μισθό - Στόχος να φτάσει τα 820 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr