Είχε πιστόλι με σφαίρες στο αγροτικό φορτηγάκι του

Είχε πιστόλι με σφαίρες στο αγροτικό φορτηγάκι του

Kατασχέθηκε και παραδόθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να γίνει βαλλιστική εξέταση και να εξακριβωθεί αν είχε χρησιμοποιηθεί 

Xania-pistoli
Οπλισμένος οδηγούσε σε μια περιοχή του Δήμου Κισσάμου στα Χανιά ένας Έλληνας, όπως αποδείχθηκε κατά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε από τους αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. στο αγροτικό φορτηγάκι του και είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί με χειροπέδες, το πρωί της Παρασκευής.

Στο όχημα που οδηγούσε βρέθηκε ένα πιστόλι με ξυσμένο αριθμό σειράς με πέντε φυσίγγια στον γεμιστήρα, το οποίο κατασχέθηκε και παραδόθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να γίνει βαλλιστική εξέταση και να εξακριβωθεί αν είχε χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση. Ο οδηγός συνελήφθη και, μετά την προανάκριση που διενεργήθηκε από το αστυνομικό τμήμα Κισσάμου, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ανήλικος συνελήφθη με μαχαίρι

Σε μπελάδες μπήκε ένας ανήλικος Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στη Σπάρτη, το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω του έναν αναδιπλούμενο σουγιά με λάμα μήκους 6,5 εκατοστών, ο οποίος κατασχέθηκε. Ο ανήλικος συνελήφθη, προσήχθη στην Ασφάλεια για προανάκριση και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για οπλοκατοχή και σε βάρος των γονέων του για πλημμελή εποπτεία του.

Ένα σπρέι πιπεριού και μια σιδερογροθιά κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην κατοχή ενός Έλληνα που υποβλήθηκε σε έλεγχο σε περιοχή των Ιωαννίνων και συνελήφθη. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το τοπικό αστυνομικό τμήμα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης