Ζήσε την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία με την EON On Demand από τη Nova

Ζήσε την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία με την EON On Demand από τη Nova

Καινούρια εμφάνιση που αλλάζει τον τρόπο που βλέπεις το αγαπημένο σου πρόγραμμα. Μοντέρνα, κομψή και προσωποποιημένη με ασύγκριτη ευχρηστία και λειτουργικότητα. Ακόμη περισσότερη ψυχαγωγία και μια τεράστια βιβλιοθήκη με 6.000+ ταινίες και επεισόδια σειρών. Αυτά είναι τα δώρα που φέρνει η αναβαθμισμένη υπηρεσία On Demand της EON. 

1200x628_Generic-KV_no_logo__1_

Sponsored Content

Τα τελευταία χρόνια ο κινηματογράφος έχει μεταφερθεί στο σπίτι μας και συχνά - πυκνά έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε κορυφαίες κινηματογραφικές ταινίες στο σαλόνι μας, από διάφορες πλατφόρμες και κανάλια. Το πολύ ενδιαφέρον πια είναι ότι όχι μόνο απολαμβάνουμε blockbusters και οσκαρικές ταινίες, δηλαδή πλούσιο περιεχόμενο, αλλά και το «πώς» απολαμβάνουμε αυτό το περιεχόμενο. Γιατί δεν έχει σημασία μόνο να βλέπεις κάτι, αλλά και ο τρόπος που το βλέπεις. Στο θέμα αυτό η Nova έχει κάτι καινούριο να μας πει, καθώς φρόντισε και εμπλούτισε την υπηρεσία On Demand της ΕΟΝ με μια πληθώρα δυνατοτήτων που   αλλάζουν τα δεδομένα και κάνουν τη διαφορά στην παρακολούθηση ταινιών και σειρών. Ασφαλώς, όσοι έχουν EΟΝ γνωρίζουν ότι η υπηρεσία On Demand, που έχει κάνει πρεμιέρα ανανεωμένη εδώ και λίγες ημέρες, δεν είναι καινούρια. Υπήρχε, αλλά με τις νέες βελτιώσεις και προσθήκες είναι πιο απολαυστική από ποτέ.

John_Wick_4_greek_poster_FINAL

Χάρις στο καινούριο και σούπερ μοντέρνο interface με νέα γραφικά που απογειώνουν την περιήγηση είναι πιο εύκολο από ποτέ να βρεις την ταινία ή τη σειρά που θα παρακολουθήσεις όποτε θες. Με σχεδιασμό για τη διευκόλυνση του χρήστη και στόχο τη βέλτιστη εμπειρία του, ο τρόπος παρουσίασης του περιεχομένου γίνεται ίδιος με τις πλατφόρμες της διεθνούς αγοράς και προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες. Μπορείς για παράδειγμα να δεις τις προτιμήσεις του κοινού, να λάβεις προτάσεις με βάση το είδος ή τις προτιμήσεις σου, να δεις ποιες ταινίες και σειρές είναι οι πιο δημοφιλείς στην πλατφόρμα. Μπορείς επίσης να εντοπίσεις εύκολα ειδικά αφιερώματα πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα και να απολαύσεις αυτό που εσύ θες όποτε το θες. Κάτι που θα αγαπήσουν όλοι οι συνδρομητές της Νova στην πλατφόρμα της ΕΟΝ είναι ότι πλέον μπορούν να βλέπουν το αγαπημένο τους πρόγραμμα ακόμη και offline. Μπορείς δηλαδή να κατεβάσεις την ταινία στο κινητό ή στο τάμπλετ σου και να το παρακολουθήσεις όποτε θες, χωρίς να χρειάζεται να έχεις σύνδεση με το internet. Μπορείς, επίσης, να προσπελάσεις γρήγορα το περιεχόμενο, να πλοηγηθείς μέσα στις σκηνές των ταινιών και να ξαναδείς κάτι που έχασες, δεν κατάλαβες ή απλώς ήταν τόσο εντυπωσιακό που μία φορά δεν είναι αρκετή. Ακόμη και audio podcasts από τα Novacinema και τα Novasports είναι διαθέσιμα προς ακρόαση, καθιστώντας την πλατφόρμα EON της Nova μια πρωτοποριακή πρόταση.  

LOBSTER24X_EON_POSTER
Κλείσιμο

Όταν μάλιστα αυτές οι δυνατότητες μπορούν να αξιοποιηθούν σε πάνω από 6000 ταινίες και επεισόδια σειρών, τότε ο συνδυασμός γίνεται ακαταμάχητος. Γιατί εδώ μιλάμε για μια πραγματικά τεράστια On Demand βιβλιοθήκη που καθιστά την επιλογή πανεύκολη, ακόμη και όταν δεν ξέρεις τι θέλεις να δεις! Γιατί είναι ωραίο στη ζωή να έχεις επιλογές!  

parallel_mothers

Υπάρχουν βέβαια κάποιες ταινιάρες που πρέπει οπωσδήποτε να παρακολουθήσετε. Πολύ πρόσφατης παραγωγής και πολυσυζητημένες, blockbusters αλλά και σινεφίλ,  αξίζουν να μπουν στη λίστα σας και να βιώσετε την κινηματογραφική εμπειρία στο έπακρο. Ενδεικτικά: Το «John Wick: Κεφάλαιο 4» με τον Κιάνου Ριβς για καταιγιστική δράση. Το «ΤΑR» με την καταπληκτική ερμηνεία της Κέιτ Μπλάνσετ. Το «Ο άνθρωπος του Θεού», ένα σινεφίλ αριστούργημα που διαδραματίζεται στην Ισλανδία. Αλλά και το «Εκεί που τραγουδούν οι καραβίδες» από το ομώνυμο best seller, ο «Αστακός» του Γιώργου Λάνθιμου και οι «Παράλληλες Μητέρες» του Πέδρο Αλμοδοβάρ. Ταινίες με σκηνοθετική σφραγίδα, αλλά και λαμπερό καστ, φιλμ που βραβεύτηκαν σε μεγάλα φεστιβάλ και προκάλεσαν αίσθηση.  

Πάρτε μια ιδέα από την ανανεωμένη υπηρεσία On Demand της ΕΟΝ και τα δώρα που φέρνει μαζί της.

Νέα EON On Demand! Μία μοναδική ανανεωμένη εμπειρία!


Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης