ΕΛΑΣ: Άνοιξαν Βασιλίσσης Σοφίας και Πανεπιστημίου - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν ακόμη λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων

Σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι το πρωί της Τετάρτης (21/2)

Σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία λόγω του μεγάλου αγροτικού συλλαλητήριου που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη (20/2) το απόγευμα.

Όπως ενημερώνει τους πολίτες, εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας και στην οδό Όθωνος, ωστόσο θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Σας ενημερώνουμε ότι έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και στην οδό Πανεπιστημίου, στο κέντρο της Αθήνας, ενώ εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας και στην οδό Όθωνος.

Η ανωτέρω ρύθμιση θα ισχύει μέχρι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (21-02-2024), οπότε και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση, ανάλογα με την εξέλιξη των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Ειδήσεις σήμερα:

Αγρότες: Ολονυχτία στο Σύνταγμα με τα τρακτέρ

Κασσελάκης: Εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια - Ή πρόεδρος μέχρι τις εθνικές εκλογές ή βρείτε αντίπαλο απέναντί μου

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες κακοποιών της «Vor V Zakone» που διέπραττε κλοπές, τοκογλυφίες και εκβιάσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr