Με στόχο να φτάσουν τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα ακόμα και στην πιο απομακρυσμένη περιοχή του Αιγαίου πελάγους, η Κωτσόβολος ταξιδεύει με την Ομάδα Αιγαίου, κάνοντας REACT για έναν Καλύτερο Κόσμο.
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα
Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το «Θέμα» με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:
1. Την εφημερίδα
2. Το Οlive Μαρτίου, το απόλυτο εγχειρίδιο για
Οινονομικό Μαγείρεμα
Το νέο τεύχος του Olive που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, είναι το απόλυτο εγχειρίδιο για Οικονομικό Μαγείρεμα!
Air fryer, σχαροτήγανα και φούρνοι στην υπηρεσία της σύγχρονης μαγειρικής στο σπίτι.
Στο νέο τεύχος του Olive:
-Απολαύστε 35 συνταγές για κάθε μέρα, για την Τσικνοπέμπτη, για τις Απόκριες,
πιο γρήγορα, πιο οικονομικά, πιο νόστιμα, μαζί και Vegan επιλογές.
-Χαρτογραφήσαμε τις εθνικές κουζίνες της Αθήνας
-80 παντοπωλεία από τον Πειραιά μέχρι την Κηφισιά.
-35 εστιατόρια και ταβέρνες με κουζίνα από την Κίνα μέχρι τον Λίβανο και από το Μεξικό μέχρι την Ινδία.
-Πόσο ελληνική είναι η κουζίνα που τρώμε σήμερα; Συνεντεύξεις, συναντήσεις και συζητήσεις για τη fusion καθημερινότητά μας.
Ξεφυλλίστε τις σελίδες του ανανεωμένου Olive και απολαύστε:
Food talks
Τα μπαχαρικά στις κουζίνες του κόσμου
Μια περιήγηση από την Ασία μέχρι τη Νότιο Αμερική και από την Αφρική μέχρι τη Μέση Ανατολή μέσα από τα αρώματα που συνθέτουν τη γευστική ταυτότητα των διαφορετικών τόπων.
GLOCAL = GLOBAL + LOCAL: Εντοπιότητα χωρίς Σύνορα
Lychee από την Καλαμάτα, wagyu από τη Δράμα, μοβ πατάτα από την Πάρο, yuzu και dragon fruit από την Κρήτη, star fruit από την Κέρκυρα, shiitake από την Εύβοια. Παγκόσμια τρόφιμα, τοπικά παραγόμενα.
2. Το Οlive Μαρτίου, το απόλυτο εγχειρίδιο για
Οινονομικό Μαγείρεμα
Το νέο τεύχος του Olive που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, είναι το απόλυτο εγχειρίδιο για Οικονομικό Μαγείρεμα!
Air fryer, σχαροτήγανα και φούρνοι στην υπηρεσία της σύγχρονης μαγειρικής στο σπίτι.
Στο νέο τεύχος του Olive:
-Απολαύστε 35 συνταγές για κάθε μέρα, για την Τσικνοπέμπτη, για τις Απόκριες,
πιο γρήγορα, πιο οικονομικά, πιο νόστιμα, μαζί και Vegan επιλογές.
-Χαρτογραφήσαμε τις εθνικές κουζίνες της Αθήνας
-80 παντοπωλεία από τον Πειραιά μέχρι την Κηφισιά.
-35 εστιατόρια και ταβέρνες με κουζίνα από την Κίνα μέχρι τον Λίβανο και από το Μεξικό μέχρι την Ινδία.
-Πόσο ελληνική είναι η κουζίνα που τρώμε σήμερα; Συνεντεύξεις, συναντήσεις και συζητήσεις για τη fusion καθημερινότητά μας.
Ξεφυλλίστε τις σελίδες του ανανεωμένου Olive και απολαύστε:
Food talks
Τα μπαχαρικά στις κουζίνες του κόσμου
Μια περιήγηση από την Ασία μέχρι τη Νότιο Αμερική και από την Αφρική μέχρι τη Μέση Ανατολή μέσα από τα αρώματα που συνθέτουν τη γευστική ταυτότητα των διαφορετικών τόπων.
GLOCAL = GLOBAL + LOCAL: Εντοπιότητα χωρίς Σύνορα
Lychee από την Καλαμάτα, wagyu από τη Δράμα, μοβ πατάτα από την Πάρο, yuzu και dragon fruit από την Κρήτη, star fruit από την Κέρκυρα, shiitake από την Εύβοια. Παγκόσμια τρόφιμα, τοπικά παραγόμενα.
Κουζίνες του κόσμου: Τα πολυετή δάνεια στην ελληνική γαστρονομία
Καρποί και ρίζες, μπαχαρικά και μυρωδικά, φρούτα και λαχανικά ταξιδεύουν από τη μια χώρα στην άλλη και εγκαθίστανται στις κουζίνες τους, συχνά για πάντα. Ακολουθούμε μαζί τις διαδρομές κάποιων που η ελληνική κουζίνα αγάπησε πολύ.
Έθνικ γεύσεις στις συνοικίες της Αθήνας
Αυτός είναι ο χάρτης των γεύσεων και σας τον παρουσιάζουμε μέσα από τις σελίδες ενός συλλεκτικού αφιερώματος μιας έθνικ Αθήνας που χαιρόμαστε να απολαμβάνουμε.
Lunch with Tina: Δημήτρης Κατριβέσης
«Το fusion είναι ταξίδια, εμπειρία και σωστή εκτέλεση». Έχοντας ταξιδέψει στις άκρες του πλανήτη από τα βουνά του Περού μέχρι τα πεδινά της Ιαπωνίας ο Δημήτρης Κατριβέσης ξέρει ότι η fusion λογική στην κουζίνα προϋποθέτει βαθιά περιέργεια και διάθεση για πειραματισμό, εμπειρία και γνώση. Ωστόσο είναι, πάντα, δύσκολο να ξεκαθαρίσεις τα όριά της και εξηγεί αναλυτικά το γιατί.
Φαινόμενο: Rouan Thai: το ταϊλανδέζικο που ζωντάνεψε την Τρούμπα
Το «σπίτι της Ταϊλάνδης» παραμένει φιλόξενο και είναι έτοιμο να υποδεχτεί πρέσβεις, βασιλείς, «ναυτάκια ζουμπουρλούδικα» και όλους όσοι θέλουν να απολαύσουν την ανεπιτήδευτη και παραδοσιακή κουζίνα του.
Ρίγανη Vs κάρυ, σημειώσατε X
Βάζουμε κάρυ με ρίγανη στην ομελέτα μας και τζίντζερ με κρεμμύδι στην οσπριάδα, ερωτευόμαστε πάνω από μια αχνιστή σούπα φο σε κάποιο πολύβουο στενάκι της Αθήνας, κάνουμε bonding με ομοϊδεάτες οπαδούς της σόγιας σος και φανταζόμαστε εαυτούς ως γέρικους λύκους να τρατάρουμε τα εγγόνια μας δύο βραστά αυγά με φέτα και αβοκάντο.
Δύσκολες ασκήσεις ισορροπίας - «Εξωτικές» κουζίνες και κρασί
Οι μαγειρικές που προέρχονται από χώρες με γευστικούς πολιτισμούς πολύ διαφορετικούς από της Δυτικής Ευρώπης παρουσιάζουν μια απίστευτη ποικιλομορφία, κάνοντας δύσκολη την επιλογή του κρασιού που θα συνοδεύσει τα πιάτα τους.
GREEN
Farm to table: Total glocal - Μεξικάνικη κουζίνα στην πιο κρητική της εκδοχή
Η μεξικάνικη Matzenta Kuzina del Sol του Δημήτρη Μαλανδρένη παντρεύει την κουζίνα της Οαχάκα με εκείνη των Χανίων, χρησιμοποιώντας νοτιοαμερικάνικους καρπούς που παράγονται στα Χανιά.
Παραγωγός: Τα αλλαντικά της Ξάνθης
Μια οικογενειακή επιχείρηση στην πόλη της Ξάνθης που φτιάχνει παστουρμά, καβουρμά και σουτζούκι μέσα στη Δημοτική Αγορά.
Vegan: Πώς είναι να είσαι vegan, Κρυσταλλίνα Παραμύθη;
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Είμαστε στον αέρα
Το air fryer, η συσκευή του σήμερα, ετοιμάζει αγαπημένες συνταγές γρήγορα, υγιεινά και οικονομικά, από την Εύα Μονοχάρη και τον Γιώργο Δημητρακόπουλο.
Κεμπάπ γιαουρτλού με ψητές πιπεριές, Κουνουπίδι με λεμονάτη σάλτσα ταχίνι & ψητό σκόρδο, Μανιτάρια πορτομπέλο γεμιστά με άγριο ρύζι & λιαστή ντομάτα, Τραγανά μπουτάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα με πορτοκάλι, Τυλιχτή πίτσα με τορτίγιες κ.ά.
Λουκάνικα για την παρέα
Με κρητικό ή πηλιορείτικο χαρακτήρα, vegan ή με κρέας, τα λουκάνικα μπαίνουν σε αφράτα ψωμάκια, σος και σαλάτες τα συντροφεύουν και η παρέα χορταίνει νόστιμα και απολύτως οικονομικά. Ο Γρηγόρης Χέλμης έχει τις συνταγές!
Hot dog σπεντζοφάι, Κρητικό gua bao bun, Potato dog, Λουκάνικο κοτόπουλου & ketchup μαύρο σκόρδο, Vegan hot dog
Low budget Τσικνοπέμπτη στο σπίτι
Σχάρα, σχαροτήγανα και φούρνοι ανάβουν και ψήνουν τα κρεατικά της αγαπημένης μέρας, από τους Σωτήρη Ευαγγέλου και Φάνη Μαϊκαντή.
Συκώτι μοσχαρίσιο με πέστο από μυρώνια & φιστίκι Αιγίνης, Σουβλάκι προβατίνας με λάχανο & μανταρίνι, Γεμιστή σπλήνα με φέτα & μυρωδικά, Πανσέτες στη σχάρα & ψητές πατάτες με γιαούρτι – πάπρικα, Σουτζουκάκια σχάρας, Φτερούγες κοτόπουλου στη σχάρα & ρύζι μπασμάτι κ.ά.
Vegan, το ελληνικό ethnic
Ανεβάζουμε τον πήχη αγαπημένων χορτοφαγικών πιάτων με πικάντικες πινελιές και μας αρέσει πολύ, σε συνταγές του Γκίκα Ξενάκη.
Κεφτεδάκια ροβίτσας με κρύα σάλτσα από πετιμέζι & ξίδι, Τυροκαυτερή από κάσιους, με κυδωνόπαστο, σε φρυγανισμένο ψωμί, Τηγανητά μανιτάρια με μπαχαρικά & μαγιονέζα βασιλικού, Λάχανο στη σχάρα με βινεγκρέτ από αχλάδι, Λαχανοντολμάδες γεμιστοί με φακόρυζο, με σκορδαλιά από καρύδια
Η γλύκα δεν κοστίζει ακριβά
H Κατερίνα Λιβά, η head pastry chef του ζαχαροπλαστείου Poulette, μας ετοιμάζει επιδόρπια που έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα, συνδυάζουν γεύσεις που αγαπάς και σε ξαφνιάζουν ευχάριστα.
Μπισκότο μπασκ με γλάσο τριαντάφυλλο, Μηλόπιτα με κρέμα λευκής σοκολάτας, Brownies, Μους λεμόνι με κρέμα τσαγιού & μπισκότο λεμονιού, Μεξικάνικη κρέμα σοκολάτας
Οίνος
Τα κρασιά του μήνα που ξεχωρίσαμε
Olive!
Φαγητό με ψυχή!
3. Tο σπουδαίο μπεστ-σέλερ του Ken Follett
«…Κωδικός: ΚΙΣΣΕΣ…»
Λίγο πριν την μεγάλη αντεπίθεση των Συμμάχων και τη συντριβή του Χίτλερ, μια γυναίκα κατάσκοπος πασχίζει να φέρει εις πέρας μια αδιανόητα επικίνδυνη αποστολή. Το παραμικρό λάθος θα οδηγήσει την ίδιαν και την ομάδα της στο θάνατο, και σε φιάσκο την απόβαση στη Νορμανδία.
Η είσοδος του Ken Follett στο πάνθεον των κορυφαίων σύγχρονων συγγραφέων και των δημιουργών παγκόσμιων μπεστ-σέλερ που ασκούν διαχρονική, αμείωτη σαγήνη σε εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, εξασφαλίστηκε με βιβλία όπως ακριβώς το «...Κωδικός: ΚΙΣΣΕΣ...». Ένα πραγματικά συναρπαστικό μυθιστόρημα, με σασπένς και αλλεπάλληλες ανατροπές που το καθιστούν εθιστικό.
Ο Follett, με έναν ιλιγγιώδη, καταιγιστικό ρυθμό, αφηγείται μια ιστορία με φόντο την τελευταία και πλέον κρίσιμη φάση του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Βρισκόμαστε περίπου στο τέλος Μαΐου του 1944, όταν οι Σύμμαχοι ετοιμάζονται για τη μεγάλη απόβαση κατά της Γερμανίας στη Νορμανδία. Σε αυτή τη συγκυρία, η Φελίσιτι Κλερέ ή «Φλικ», μυστική πράκτορας της βρετανικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων, αναλαμβάνει να εκτελέσει την εξαιρετικά δύσκολη αποστολή να προκαλέσει κομφούζιο στον μεγαλύτερο επικοινωνιακό κόμβο των Γερμανών στην Κεντρική Ευρώπη.
Το κέντρο αυτό βρίσκεται στην πόλη Σεντ Σεσίλ της Νορμανδίας. Το σαμποτάζ στις επικοινωνίες του εχθρού είναι ζήτημα ύψιστης σημασίας για τους Συμμάχους και για την επιτυχία της απόβασης. Πραγματικά, η Φλικ μαζί με το σύζυγό της, ο οποίος είναι ηγετική φυσιογνωμία της γαλλικής Αντίστασης, επιχειρούν να διεισδύσουν στο Σεντ Σεσίλ -αλλά το εγχείρημά τους καταλήγει σε μια ολέθρια αποτυχία και λουτρό αίματος. Η Φλικ κατορθώνει να επιβιώσει, αλλά πολλοί από τους συνεργάτες της σκοτώνονται, ενώ τραυματίας φεύγει από το Σεντ Σεσίλ και ο σύζυγός της. Οι ανώτεροι της Φλικ είναι πυρ και μανία μαζί της, εκείνη όμως τους πείθει ότι της αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.
Συγκροτεί μια καινούργια ομάδα, αποκλειστικά γυναικεία, και με τον κωδικό «Κίσσες». Χωρίς καμία προετοιμασία ή άσκηση λόγω της ασφυκτικής πίεσης χρόνου, οι «Κίσσες» ξεκινούν για μια αποστολή αυτοκτονίας. Μια αποστολή για την οποία δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αποτυχίας, παρά το γεγονός ότι τα κρυμμένα μυστικά είναι πολλά και θανάσιμα επικίνδυνα.
Αυτή την Κυριακή το εξαιρετικό μυθιστόρημα του Ken Follett «...Κωδικός: ΚΙΣΣΕΣ...» είναι στο ΘΕΜΑ.
Ken Follett: Ο συγγραφέας-φαινόμενο
Ο Ken Follett, στα 74 χρόνια του και ύστερα από 37 παγκόσμια μπεστ-σέλερ, θα μπορούσε να επαναπαυθεί στις δάφνες του, ως ένας από τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένους συγγραφείς όλων των εποχών. Άλλωστε, τα μυθιστορήματά του έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 192 εκατομμύρια αντίτυπα, έχουν μεταφραστεί σε 40 γλώσσες και κυκλοφορούν σε 80 χώρες του κόσμου. Οι αριθμοί προκαλούν ίλιγγο, αλλά αποτυπώνουν μόνο την ποσοτική πτυχή της επιτυχίας του Ken Follett. Όμως, η ουσία είναι η ποιότητα των βιβλίων του, η πρωτοτυπία της σκέψης και η ακατάβλητη δημιουργικότητα, η οποία μάλιστα παραμένει αξιοθαύμαστη, ολοένα και πιο σαγηνευτική, μολονότι ανάμεσα στο πρώτο και το τελευταίο βιβλίο που δημοσίευσε ο Follett έχουν περάσει 45 ολόκληρα χρόνια.
Διότι, πράγματι, η πρώτη μεγάλη επιτυχία ήρθε για τον Ken Follett το 1978, με το περίφημο «Το μάτι της βελόνας», μια συγκλονιστική ιστορία που διαδραματίζεται στη Βρετανία κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Πρόκειται για ένα εμβληματικό πολεμικό θρίλερ, το οποίο όχι μόνο καθιέρωσε τον Follett ως έναν χαρισματικό αφηγητή ιστοριών, αλλά δημιούργησε ένα ορόσημο στη λογοτεχνία, εφόσον το «Το μάτι της βελόνας» σημειώνει υψηλές πωλήσεις ακόμη και σήμερα, σχεδόν μισόν αιώνα από την πρώτη έκδοσή του.
Παρόλ' αυτά, ο Ken Follett βάλθηκε να ξεπεράσει τον εαυτό του με μια σειρά από βιβλία, καθένα από τα οποία αποτέλεσε εκδοτικό γεγονός από μόνο του.
Η παραγωγή καθηλωτικών μυθιστορημάτων δια χειρός Ken Follett δεν σταμάτησε τα επόμενα χρόνια, απεναντίας, κατέκτησε νέες κορυφές, και οι εκδοτικές του επιτυχίες, ανέδειξαν τον Ken Follett ένα παγκόσμιο, εξαιρετικά σπάνιο -αν όχι μοναδικό- φαινόμενο.
4. To διεθνές lifestyle περιοδικό GALA
και με την έκδοση των 2,00€
Ζεντάγια
Fashion idol
Η βασίλισσα του red carpet γράφει ιστορία στη μόδα και στο Χόλιγουντ
Εντγκάρντο Οσόριο
Art de la table από τον σχεδιαστή των σταρ
Ο δημιουργός των παπουτσιών- φετίχ Aquazzura μάς μυεί τώρα στην τέχνη της επιτραπέζιας διακόσμησης
Μαρία Αρζόγλου
Ενα αστέρι γεννιέται
Ζει στα Εξάρχεια με τη γάτα της, σιχαίνεται το Zoom και λατρεύει τους σκοτεινούς ρόλους. Με το κινηματογραφικό της ντεμπούτο πείθει ως ταλαντούχα πρωταγωνίστρια που δεν είναι απλά κόρη δύο σπουδαίων γονιών
Βασίλης Μαγουλιώτης
Το next big thing του θεάτρου
Ο 35χρονος ηθοποιός και συγγραφέας λέει ότι δεν αντέχει την κεκτημένη ταχύτητα των πραγμάτων. Η ιλιγγιώδης πορεία του όμως, τον διαψεύδει
Ακόμα:
Dior Vs Chanel
Μόδα, έριδες & κατασκοπεία
Κατερίνα Κακοσαίου
Η νέα φωνή της μουσικής σκηνής
Μόδα & Ομορφιά
Αδιαπραγμάτευτο στυλ με διαχρονικά σκούρα & τα μυστικά της σκανδιναβικής περιποίησης
To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.
Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.
Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:
1. Την εφημερίδα.
2. To διεθνές lifestyle περιοδικό GALA
και με την έκδοση των 2,00€
Ζεντάγια
Fashion idol
Η βασίλισσα του red carpet γράφει ιστορία στη μόδα και στο Χόλιγουντ
Εντγκάρντο Οσόριο
Art de la table από τον σχεδιαστή των σταρ
Ο δημιουργός των παπουτσιών- φετίχ Aquazzura μάς μυεί τώρα στην τέχνη της επιτραπέζιας διακόσμησης
Μαρία Αρζόγλου
Ενα αστέρι γεννιέται
Ζει στα Εξάρχεια με τη γάτα της, σιχαίνεται το Zoom και λατρεύει τους σκοτεινούς ρόλους. Με το κινηματογραφικό της ντεμπούτο πείθει ως ταλαντούχα πρωταγωνίστρια που δεν είναι απλά κόρη δύο σπουδαίων γονιών
Βασίλης Μαγουλιώτης
Το next big thing του θεάτρου
Ο 35χρονος ηθοποιός και συγγραφέας λέει ότι δεν αντέχει την κεκτημένη ταχύτητα των πραγμάτων. Η ιλιγγιώδης πορεία του όμως, τον διαψεύδει
Ακόμα:
Dior Vs Chanel
Μόδα, έριδες & κατασκοπεία
Κατερίνα Κακοσαίου
Η νέα φωνή της μουσικής σκηνής
Μόδα & Ομορφιά
Αδιαπραγμάτευτο στυλ με διαχρονικά σκούρα & τα μυστικά της σκανδιναβικής περιποίησης
To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.
Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.
3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα