Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Βόλου μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 48χρονου ανθυπασπιστή Στυλιανού Κρούσαρη, πατέρα δυο παιδιών.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos και το thenewspaper, ο 48χρονος βρίσκονταν στο σπίτι του στις Αλυκές Βόλου με την οικογένειά του όταν έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο μετά από ειδοποίηση των συγγενών, τον μετέφερε στο νοσοκομείο Βόλου.
Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών κατέβαλαν αγωνιώδεις προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του εδώ και χρόνια.
Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερατο απόγευμα, στον ιερό ναό της Αγίας Ειρήνης Αλυκών Βόλου.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.