Η οικονομική και πρωτοποριακή λύση για τις online super market αγορές

Η οικονομική και πρωτοποριακή λύση για τις online super market αγορές

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την υπηρεσία Saver Pass των My market, μπορούμε να παραγγέλνουμε, ακόμα και καθημερινά τα ψώνια μας, χωρίς να υπολογίζουμε τα έξοδα αποστολής και χωρίς να ανησυχούμε για επιπλέον κόστη μεταφορικών

mymarket
Sponsored Content

Η επίσκεψη στο super market είναι μια ευχάριστη διαδικασία, μια διασκεδαστική βόλτα, που όμως εξαιτίας των πολλών μας καθημερινών υποχρεώσεων δεν είναι πάντοτε εφικτή. Τι γίνεται λοιπόν με τα ψώνια του super market;

Θα πείτε βέβαια ότι υπάρχει το eshop, αλλά και εδώ το κόστος των μεταφορικών εξόδων για παράδοση στο σπίτι έχει αυξηθεί και για να έχεις δωρεάν μεταφορικά χρειάζονται μεγάλες παραγγελίες.

Και κάπου εδώ έρχονται τα My market, με την απάντηση στην αύξηση των μεταφορικών και την πρόταση που ακούει στο όνομα «Saver Pass», η οποία δίνει λύση σε κάθε νοικοκυριό, έτσι ώστε να μπορεί να κάνει καλύτερο προγραμματισμό, να αγοράζει αυτά που χρειάζεται, όσο συχνά θέλει και να ξέρει ακριβώς τι πληρώνει.

Τι ακριβώς προσφέρουν όμως τα πακέτα Saver Pass;
Κλείσιμο
Πάμε να δώσουμε ένα απλό παράδειγμα για να είναι πιο κατανοητό. Αν ένα νοικοκυριό κάνει 2 ηλεκτρονικές παραγγελίες το μήνα για να καλύψει τις ανάγκες του, αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να δίνει για έξοδα αποστολής περίπου 36€/εξάμηνο. Με το νέα πακέτα Saver Pass Flex θα μπορούσε να εξοικονομήσει το 50% των μεταφορικών εξόδων, δηλαδή 18€. Και να πούμε ότι οι παραγγελίες θα μπορούσαν να είναι απεριόριστες (και όχι μόνο δύο το μήνα), με διπλάσιο χρόνο δέσμευσης της παράδοσης και χωρίς χρονικά όρια.

Από την άλλη τα νέα πακέτα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να είναι πολύ χρήσιμα και για τις οικογένειες που οι ηλεκτρονικές αγορές αποτελούν μία λύση για εξοικονόμηση χρόνου. Και με το πιο value for money πακέτο Saver Pass Flex 12 + 1 μηνών, μπορούν να επωφεληθούν το μέγιστο, από το οποίο μπορούν να πετύχουν έως και 62% μείωση των εξόδων αποστολής, σε σχέση με μεμονωμένες παραγγελίες. Αν υποθέσουμε ότι οι παραγγελίες τους αντιστοιχούν σε 2 το μήνα, τότε το κόστος για 13 μήνες θα ανερχόταν στα 78€/13 μήνες περίπου, ενώ με το νέο πακέτο με μόλις 30€ θα «ξεμπέρδευαν». Μιλάμε λοιπόν για μία ετήσια εξοικονόμηση γύρω στα 50€, η οποία μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού οι παραγγελίες μπορούν να είναι απεριόριστες.
Saver_Pass

Η υπηρεσία Saver Pass είναι ήδη διαθέσιμη στο mymarket.gr, με δύο πακέτα συνδρομής: Flex και Light

• Το Saver Pass Flex μας δίνει το δικαίωμα επιλογής δρομολογίου παράδοσης οποιαδήποτε μέρα επιθυμούμε από Δευτέρα έως και Σάββατο και σε οποιοδήποτε time slot. Άρα, έχουμε απόλυτη ελευθερία χωρίς περιορισμούς και χρονικά όρια.

• Το Saver Pass Light μας δίνει το δικαίωμα επιλογής δρομολογίου παράδοσης από Τρίτη έως και Πέμπτη και ώρες 11:30-14:30 και 14:30-17:30. Είναι μια πιο οικονομικά προσιτή λύση για όσες οικογένειες έχουν καλό προγραμματισμό στην καθημερινότητα τους και βρίσκεται κάποιος στο σπίτι κατά τις μεσημεριανές ώρες ώστε να κάνει τις παραλαβές.

Και τα δύο πακέτα προσφέρονται με διάρκεια 1 μηνός, 6 μηνών ή 12 μηνών + 1 επιπλέον μήνα δώρο. Ενώ η αξιοπιστία των My market μας εξασφαλίζει πως τα προσωπικά μας στοιχεία είναι απολύτως ασφαλή.

Τι γίνεται με τις μεμονωμένες χρεώσεις μεταφορικών εξόδων
Τα ελάχιστα όρια παραγγελιών, όπως και οι μεμονωμένες χρεώσεις μεταφορικών εξόδων και τα ελάχιστα όρια παραγγελιών στο mymarket.gr διατηρούνται, και για παραγγελίες άνω των 90€, η παράδοση στο σπίτι είναι δωρεάν.

Για πελάτες που κάνουν μικρά καλάθια δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσουν σε My Click & Pick παραγγελία χωρίς ελάχιστο όριο στο καλάθι τους και χωρίς χρέωση μεταφορικών ή να επιλέξουν παράδοση σε μία ώρα στην πόρτα τους με την υπηρεσία Speedy χωρίς ελάχιστο όριο καλαθιού και μία σταθερή χρέωση μεταφορικών στα 4€.

Εξατομικευμένες λύσεις για τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε νοικοκυριού, με τα νέα πακέτα Saver Pass, αλλά και μία έκπληξη για τους πελάτες οι οποίοι πραγματοποιούν τις παραγγελίες την ημέρα των γενεθλίων τους, με την υπογραφή των My market!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης