Χανιά: Ποινή φυλάκισης σε 24χρονο μετά από άγριο καβγά με τον αδερφό του - Είχε βγάλει όπλο

Ήταν έτοιμος να ρίξει τη σφαίρα, είπαν οι αστυνομικοί για τον δράστη

Στη φυλακή οδηγήθηκε 24χρονος που είχε εμπλακεί σε άγριο καβγά με τον αδερφό του, την περασμένη Παρασκευή, κατά τη διάρκεια του οποίου είχαν βγει μαχαίρι και όπλο.

Ο νεαρός καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών και τριών μηνών χωρίς αναστολή, ενώ ούτε και η έφεση είχε αναστέλλουσα δύναμη.

Στο επεισόδιο συμμετείχε και ο 27χρονος αδελφός του, ο οποίος όμως διέφυγε και δεν έχει συλληφθεί.

Υπενθυμίζεται πως το συμβάν είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε περιοχή των Χανίων. Τις στιγμές τρόμου περιέγραψε αστυνομικός που συνέδραμε στο συμβάν εκείνο το βράδυ.

Ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε πως ο ένας εκ των δύο αδερφών κρατούσε το όπλο και ήταν έτοιμο προς χρήση. Είχε σφαίρα στη θαλάμη και δεν έφερε ασφάλεια. Μάλιστα ο άνδρας δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος. Ωστόσο κατάφεραν να τον αφοπλίσουν κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Πηγή: zarpanews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πειραιάς: Παρόντος του πατέρα του το έβαλε στα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση, λέει η δομή που φιλοξενούσε τον 15χρονο γιο του παλαιοχριστιανού

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πήγε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών τουλάχιστον 1.000 φορές - Τα τεράστια ποσά που έπαιξε κι έχασε

Ηλεία: Αθώος κρίθηκε 71χρονος για τη δολοφονία του αδερφού του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr