Ξυλόκαστρο: Άνοιξε η γη και «κατάπιε» τμήμα της παλαιάς Εθνικής Οδού - Βίντεο και φωτογραφίες

Η διάβρωση έχει προκαλέσει προβλήματα και στην παλαιά Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών κατά μήκους του παρλιακού δρόμου στη Λυγιά Ξυλοκάστρου

Μεγάλα προβλήματα έχει δημιουργήσει η διάβρωση των ακτών στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, καθώς σε πολλά σημεία του δήμου η θάλασσα έχει φτάσει στα σπίτια θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών και την περιουσία τους.



Η διάβρωση έχει προκαλέσει προβλήματα και στην παλαιά Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών κατά μήκους του παρλιακού δρόμου στη Λυγιά Ξυλοκάστρου, περίπου 50 μέτρα από το δρόμο, στο ρεύμα προς Πάτρα όπου εμφανίζεται μεγάλη καθίζηση.



Ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος μαζί με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό επισκέφτηκαν την περιοχή, όπως αναφέρει το Korinthostv.gr.

Ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι θα βρεθεί ένα κονδύλι για να αποκατασταθεί ο δρόμος και να διορθωθεί το πρόβλημα στην Eθνική οδό. Από την πλευρά του, ο δήμαρχος τόνισε ότι κινδυνεύουν άμεσα οι οδηγοί και οι πολίτες στην παλαιά Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών και όπως είπε χαρακτηριστικά ευτυχώς που δεν έχουμε θρηνήσει θύματα και πρέπει η πολιτεία να πάρει άμεσα μέτρα για να επιδιορθωθεί το πρόβλημα.



Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Ο διαρκής εφιάλτης ανήλικης από τον διαδικτυακό της φίλο - Την προέτρεψε να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα

Βίντεο του Κασσελάκη πριν παρουσιαστεί – Οι ετοιμασίες και η λίστα της τελευταίας στιγμής

«Δεν έχω καμία εμπλοκή» - Η κατάθεση του «υπαρχηγού» της σπείρας που είχε κλέψει 40 αυτοκίνητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr