Δίωξη για το πλημμέλημα της διατάραξης οικιακής ειρήνης ασκήθηκε στους τρεις συλληφθέντες από την Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου και αύριο δικάζονται στο Αυτόφωρο.
Υπενθυμίζεται ότι από την αστυνομική επιχείρηση στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου συνελήφθησαν μια γυναίκα από τη Σουηδία, ένας άνδρας από την Αργεντινή με ιταλικό διαβατήριο, καθώς και ένας Έλληνας. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άτομα τα οποία δεν είχαν απασχολήσει τις ελληνικές αρχές, δίχως σχέση με την ακαδημαϊκή κοινότητα και είναι άγνωστο ακριβώς το πώς βρέθηκαν μέσα στα δωμάτια της φοιτητικής εστίας επί της Ούλοφ Πάλμε.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της συντονισμένης επιχείρησης, οι αρχές εντόπισαν μέσα σε δωμάτια «πολεμοφόδια», όπως κράνη, κοντάρια, πέτρες, μπουκάλια αλλά και χρησιμοποιημένες χειροβομβίδες κρότου λάμψης, τα οποία εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξέταση.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.