Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε κατάστημα ψιλικών – Ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα

Καρέ-καρέ τις κινήσεις του δράστη αποτυπώνει το βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr – Μπήκε στο κατάστημα και άρπαξε 1.000 ευρώ, ενώ εξαφανίστηκε με τη βοήθεια των συνεργών του 

Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία που σημειώθηκε υπό την απειλή μαχαιριού, σε κατάστημα καφέ - ψιλικών της ανατολικής Θεσσαλονίκης, εξασφάλισε και δημοσιεύει το protothema.gr.

Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης αποτυπώνονται καρέ - καρέ οι κινήσεις του δράστη που τον Ιανουάριο του 2023 εισέβαλε στο κατάστημα και κατάφερε να αρπάξει 1.000 ευρώ, ενώ με τη βοήθεια των συνεργών του που τον περίμεναν απέξω έγινε «καπνός».



Ο 22χρονος «μπούκαρε» στο μαγαζί έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με ένα μεγάλο μαχαίρι απείλησε τον υπάλληλο για να καταφέρει να αποσπάσει τα χρήματα. Οι δύο συνεργοί του, ένας 21χρονος αλβανικής καταγωγής και ένας 22χρονος Έλληνας, τον περίμεναν απ’ έξω.

Η ληστεία εξιχνιάστηκε έπειτα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που κατάφεραν να ταυτοποιησουν τα τρία άτομα και η δικογραφία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι ο 22χρονος ημεδαπός έχει απασχολήσει στο παρελθόν με την τέλεση παρόμοιων αδικημάτων και βρίσκεται έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης.




Ειδήσεις σήμερα:

Κύκλωμα μαστροπείας: Η 25χρονη Μαρία και άλλοι τρεις εξέδιδαν 7 ανήλικες - Η αδερφή θύματος μίλησε στις Aρχές

Κέιτ Μίντλετον: Πείραξε και άλλη «βασιλική» φωτογραφία - Η ανακοίνωση του πρακτορείου Getty

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τον έχει εκνευρίσει ο βρετανικός Τύπος για τον τρόπο πoυ χειρίζεται την Κέιτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr