Τρίτη μέρα χωρίς νερό για τους κατοίκους Αγίας Μαρίνας και Ζούμπερη στην περιοχή της Νέας Μάκρης

Τρίτη μέρα χωρίς νερό για τους κατοίκους Αγίας Μαρίνας και Ζούμπερη στην περιοχή της Νέας Μάκρης

Από την Παρασκευή έχουν σημειωθεί πολύωρες διακοπές  υδροδότησης λόγω βλάβης που προκάλεσαν στο δίκτυο εργασίες τοποθέτησης οπτικής ίνας στην περιοχή

ydrototisi-0
Τρίτη ημέρα ταλαιπωρίας για τους κατοίκους της Αγίας Μαρίνας και του Ζούμπερη, λόγω διακοπής της υδροδότησης. 

Την Παρασκευή υπήρξε η πρώτη βλάβη που επιλύθηκε αργά το απόγευμα, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και το Σάββατο, με τα σπίτια που βρίσκονται προς την πάνω πλευρά της Μαραθώνος να αποκτούν πρόσβαση στο νερό περίπου στις 21.00, με δεδομένο ότι πρέπει να γεμίσουν οι δεξαμενές για να έχουν όλοι νερό.

Η τρίτη διακοπή ταλαιπωρεί από το πρωί τους κατοίκους της Αγίας Μαρίνας. Πρόκειται για τρίτη βλάβη, σε διαφορετικό σημείο. Αυτή τη φορά στα έργα αποκατάστασης που γίνονται στην πλατεία της Αγίας Μαρίνας, βρίσκεται και συνεργείο της ΕΥΔΑΠ εκτός από αυτό του Δήμου.

Σύμφωνα με μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνα οι βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης προκλήθηκαν από συνεργεία που τοποθετούν οπτική ίνα στο δίκτυο της Cosmote στην περιοχή.

Kάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι βρέθηκαν εντελώς απροειδοποίητα δίχως νερό εξαιτίας μιας καταστροφής στον κεντρικό αγωγό της πόλης την οποία προκάλεσαν είτε τα συνεργεία του Δήμου, είτε τα συνεργεία της Cosmote που αμφότερα διεξάγουν έργα στην περιοχή.

Για το γεγονός ότι  δεν  υπήρξε πρόβλεψη σχεδίου αποκατάστασης πιθανών ζημιών από τους εργολάβους που έχουν αναλάβει τα έργα στην περιοχή διαμαρτυρήθηκαν και επιχειρηματίες του Δήμου Νέας Μάκρης που υποδέχθηκαν χιλιάδες εποχικούς επισκέπτες που κατέφθασαν απ' το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή λόγω του 3ημερου του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της 25ης Μαρτίου. 

Έκαναν επίσης λόγο για όχληση και αυξανόμενη ρύπανση από τις ανοιχτές κατασκευές έργων και τον αποκλεισμό μεγάλων τμημάτων του δημοτικού οδικού δικτύου από τα παρκαρισμένα τεράστια φορτηγά και τα τροχοφόρα μηχανήματα που είναι διασκορπισμένα σε δρόμους, πεζοδρόμια και πυκνοκατοικημένες γειτονιές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης