Στα σκαριά βρισκόταν το φυτώριο κάνναβης που είχε στήσει μέσα στο σπίτι του στον Πύργο ένας Έλληνας ο οποίος φιλοδοξούσε να αποκτήσει την δική του χασισοφυτεία, αλλά οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικώνέβαλαν τέλος στα σχέδιά του καθώς τον συνέλαβαν, το πρωί της Τετάρτης.
Στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην κατοικία του όπου βρήκαν τα 17 νεαρά δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε μέσα σε συνολικά 14 γλαστράκια και τα κατέσχεσαν μαζί με ένδεκα τμήματα κορμών από χασισόδεντρα, το ένα από τα οποία είχε πάνω «φούντες» συνολικού βάρους 123 γραμμαρίων.
Σε βάρος του δράστη, που είχε στην κατοχή του και 65 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας που του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.
Το efood προάγει τη σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή μέσα από ένα σημαντικό πρόγραμμα υποστήριξης, προσφέροντας σε ευάλωτες ομάδες τα απαραίτητα καταναλωτικά αγαθά και βάζοντας, ταυτόχρονα, φραγμό στο food waste.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!