Θεσσαλονίκη: 53χρονη επιτέθηκε με ψαλίδι στον σύντροφό της - Ο 47χρονος τη χτύπησε κι εκείνη του έκαψε το σπίτι

Θεσσαλονίκη: 53χρονη επιτέθηκε με ψαλίδι στον σύντροφό της - Ο 47χρονος τη χτύπησε κι εκείνη του έκαψε το σπίτι

Δίωξη σε βάρος της γυναίκας για εμπρησμό, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία, ενώ ο άντρας διώκεται για ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη

omada_dias_arthro
Στον εμπρησμό σπιτιού κατέληξε ο καβγάς ανάμεσα σε ζευγάρι στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, ενώ οι δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου - μία 53χρονη και ο 47χρονος σύντροφός της - συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, όπου θα κληθούν να λύσουν αύριο τις διαφορές τους, καθώς οι δικαστές ανέβαλαν την υπόθεση διατηρώντας παράλληλα την κράτησή τους.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στο σπίτι του 47χρονου. Η γυναίκα κατηγορείται ότι προκάλεσε σωματικές βλάβες στον σύντροφό της, κρατώντας ένα ψαλίδι και ένα σπασμένο γυαλί και εκείνος αντέδρασε χτυπώντας την. Ακολούθως, κατά τη δικογραφία, η γυναίκα έβαλε φωτιά σε μία στοίβα από ρούχα με αποτέλεσμα να προκληθούν σημαντικές φθορές στο σπίτι.

Ο καβγάς τους συνεχίστηκε και μέσα στη δικαστική αίθουσα με τον 47χρονο να εκτοξεύει απειλές εναντίον της συγκατηγορούμενής του. «Άστεγη είναι, εγώ την πήρα σπίτι. Δεν έχω πού να κοιμηθώ, δεν έχω ρούχα, μου έκαψε το σπίτι. Πήρε ένα γυαλί και πήγε να με μαχαιρώσει» είπε ο κατηγορούμενος απευθυνόμενος στο δικαστήριο, με την 53χρονη να απαντάει πως «λέει ψέματα».

Η εισαγγελέας απήγγειλε δίωξη σε βάρος της γυναίκας για εμπρησμό, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία, ενώ ο άντρας διώκεται για ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Κλείσιμο
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρό το 2χρονο κοριτσάκι που αγνοούνταν στη Σερβία - Το παρέσυραν με ΙΧ και το πέταξαν σε χωματερή

Τα τρία σενάρια για τις έδρες των Σπαρτιατών - Η δίωξη του Αρείου Πάγου και η επικείμενη απόφαση του εκλογοδικείου


«Θανατική ποινή σε όποιον το κάνει αυτό στις γυναίκες» - Τα λόγια του πατέρα της Κυριακής μετά την κηδεία - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης