Ανάσταση με 90 μολότοφ και βεγγαλικά στο Νέο Κόσμο - Δείτε βίντεο
Η «νύχτα μέρα» στον Νέο Κόσμο - Πρόκειται για ένα έθιμο που έχει κάνει την εμφάνισή του τα τελευταία χρόνια και έχει καθιερωθεί, παρά την επικινδυνότητά του
Για ακόμα μια χρονιά η Ανάσταση στον δρόμο έξω από τον Ιερό Ναό της Αναλήψεως στη Λαγουμιτζή στο Νέο Κόσμο τηρήθηκε το «έθιμο» με τις μολότοφ και τα δεκάδες πυροτεχνήματα.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d11emc45emn5)
Μόλις ακούστηκε το Χριστός Ανέστη άρχισαν να πέφτουν βροχή οι μολότοφ και τα βεγγαλικά στον Νέο Κόσμο έξω από τον Ιερό Ναό της Αναλήψεως στη οδό Λαγουμιτζή. Η ατμόσφαιρα θύμιζε πεδίο μάχης.
Πρόκειται για ένα έθιμο που έχει κάνει την εμφάνισή του τα τελευταία χρόνια και έχει καθιερωθεί παρά την επικινδυνότητά του.
Υπολογίζεται ότι έπεσαν γύρω στις 90 βόμβες μολότοφ στην περιοχή.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.