Μουδανιά: Διακινούσε ναρκωτικά οπλισμένος σαν αστακός

Μουδανιά: Διακινούσε ναρκωτικά οπλισμένος σαν αστακός

 Με τ δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα 

Moudania_Narkotika
Είχε ήδη... ξεπουλήσει ένας αλλοδαπός που διακινούσε ναρκωτικά διαφόρων ειδών, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Μουδανιών σε μια περιοχή της Χαλκιδικής στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης. Όμως, βρέθηκαν το οπλοστάσιό του και τα πλούσια «μαύρα» κέρδη του.

Ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στο σπίτι του, όπου οι αστυνομικοί δεν βρήκαν τις ποσότητες ναρκωτικών που περίμεναν παρά μόνο τρία «φιξάκια» με κοκαΐνη βάρους 0,3 γραμμαρίου, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,6 γραμμαρίου, κατεργασμένη κάνναβη βάρους 1,5 γραμμαρίου και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ωστόσο, κατά την έρευνα εντοπίστηκαν τρία πιστόλια με γεμιστήρες τα οποία εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια και κατασχέθηκαν 58 φυσίγγια, δυο κινητά τηλέφωνα και 2.800 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση ναρκωτικών. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Ειδήσεις σήμερα:

Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η αυριανή επίσκεψη του Έντι Ράμα στην Αθήνα - Αναλυτικά το πρόγραμμά του


«Θρίλερ» με την Ολλανδία και τη συμμετοχή της στον τελικό της Eurovision - Η νέα ανακοίνωση της EBU


Εξηγώντας το θαύμα του Μεντιλίμπαρ: Από την... καταστροφή στον τελικό της Ευρώπης σε 3 μήνες ο Ολυμπιακός - Βίντεο, φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης