Ρέθυμνο: Διέρρηξαν περίπτερο και άρπαξαν είδη αξίας 5.500 ευρώ

Ρέθυμνο: Διέρρηξαν περίπτερο και άρπαξαν είδη αξίας 5.500 ευρώ

Η κλοπή εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας

peripoliko
Τραβούσε τα μαλλιά του ο ιδιοκτήτης ενός περιπτέρου στο Ρέθυμνο, όταν πήγε να το ανοίξει το πρωί της Παρασκευής, αλλά βρήκε σπασμένο ένα τζάμι και διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά όσα χρήματα είχε μέσα, συσκευασίες καπνού, πακέτα τσιγάρων, διάφορα άλλα είδη, ηλεκτρονικές συσκευές και ένα κινητό τηλέφωνο συνολικής αξίας 5.500 ευρώ

Για καλή του τύχη, η κλοπή εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι συνέλαβαν μέσα σε λίγες ώρες έναν αλλοδαπό που εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου και βρήκαν όλα τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του περιπτέρου. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και σε βάρος ενός ακόμη συνεργού του ο οποίος αναζητείται.

Έκλεψε μηχάνημα από εταιρεία
Στο προαύλιο μιας εταιρείας στη Ρόδο είχε εισβάλει το απόγευμα της 28ης Απριλίου ένας άγνωστος, ο οποίος είχε κλέψει ένα μηχάνημα και είχε διαφύγει χωρίς να γίνει αντιληπτός. Η κλοπή εξιχνιάστηκε την Παρασκευή από την Ασφάλεια και ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 30χρονος Έλληνας, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης