Γυναίκες Ρομά έκλεψαν εμπορεύματα από σούπερ μάρκετ στη Μεσσήνη

Γυναίκες Ρομά έκλεψαν εμπορεύματα από σούπερ μάρκετ στη Μεσσήνη

Ξάφρισε το κινητό της υπαλλήλου στη Λάρισα

astynomia_syllipsi_xr
Διάφορα προϊόντα έκλεψαν από ένα σούπερ μάρκετ στη Μεσσήνη τρεις γυναίκες Ρομά ηλικίας 32, 35 και 37 χρόνων οι οποίες παρίσταναν τις πελάτισσες, το απόγευμα του Σαββάτου. Όμως, οι υπάλληλοι αντιλήφθηκαν την κλοπή και ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τις συνέλαβαν.

Οι τρεις δράστιδες προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Μεσσήνης για προανάκριση και με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή από κοινού, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας ενώ τα κλεμμένα προϊόντα αποδόθηκαν στο κατάστημα.

Ξάφρισε το κινητό της υπαλλήλου

Δήθεν για να ψωνίσει μπήκε σε ένα σούπερ μάρκετ στη Λάρισα ένας Έλληνας, αλλά βρήκε απασχολημένη μια υπάλληλο του καταστήματος και ξάφρισε το κινητό της τηλέφωνο. Η κλοπή, που έγινε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι βρήκαν το κλεμμένο κινητό στην κατοχή του και το επέστρεψαν στην κάτοχό του. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Με διάφορα προσχήματα απασχόλησαν έναν 59χρονο κάτοικο της Άρτας τρεις γυναίκες και κατάφεραν να αρπάξουν από την τσέπη του μπουφάν του 300 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο, το απόγευμα της Παρασκευής. Οι εκτεταμένες αναζητήσεις που ξεκίνησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί το πρωί του Σαββάτου μια 26χρονη από τις δράστιδες, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας. Οι έρευνες συνεχίζονται για να ταυτοποιηθούν και οι δύο άγνωστες συνεργοί της.

Ειδήσεις σήμερα:

Τι θα γίνει με τη Βόρεια Μακεδονία μετά το φάλτσο της Σιλιάνοφσκα - Τα κενά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Εφοριακοί με scanner στο δρόμο θα «παγιδεύουν» παράνομους οδηγούς - Έως €10.000 τα πρόστιμα

Η υποδοχή του νικητή της Eurovision, η επιστροφή της Σάττι και η χώρα που ενδέχεται να μην ξανασυμμετάσχει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης