Άρπαξαν μέταλλα από σπίτι στην Κορινθία και τα πούλησαν σε μάντρες σκραπ

Διέρρηξε ψυγεία και έκλεψε παγωτά στην Άρτα

Στην αυλή ενός σπιτιού σε τοπική κοινότητα του δήμου Σικυωνίων στην Κορινθία τρύπωσαν το μεσημέρι του Σαββάτου δυο "κυνηγοί" μετάλλων, άρπαξαν διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και τη ρυμούλκα ενός σκαπτικού μηχανήματος και έσπευσαν να τα πουλήσουν για παλιοσίδερα.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που ερευνούσαν την κλοπή, βρήκαν τα κλοπιμαία σε τρεις επιχειρήσεις ανακύκλωσης μετάλλων και συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες τους ηλικίας 28, 38 και 49 χρόνων που κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Εκείνοι αποκάλυψαν την ταυτότητα αυτών από τους οποίους τα αγόρασαν και οι δράστες ηλικίας 18 και 28 χρόνων συνελήφθησαν λίγο αργότερα και οδηγήθηκαν μαζί τους στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ τα κλεμμένα αντικείμενα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Διέρρηξε ψυγεία και έκλεψε παγωτά την Άρτα

Τα ψυγεία ενός περιπτέρου στην Άρτα παραβίασε ένας 37χρονος Έλληνας και έκλεψε παγωτά και διάφορα άλλα προϊόντα συνολικής αξίας 640 ευρώ, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης. Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και σε βάρος του δράστη, που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

Ειδήσεις σήμερα:

Τι θα γίνει με τη Βόρεια Μακεδονία μετά το φάλτσο της Σιλιάνοφσκα - Τα κενά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Εφοριακοί με scanner στο δρόμο θα «παγιδεύουν» παράνομους οδηγούς - Έως €10.000 τα πρόστιμα

Η υποδοχή του νικητή της Eurovision, η επιστροφή της Σάττι και η χώρα που ενδέχεται να μην ξανασυμμετάσχει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr