Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος υπό όρους ο 32χρονος που κατηγορείται για μπαράζ εμπρησμών στον Λαγκαδά

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος υπό όρους ο 32χρονος που κατηγορείται για μπαράζ εμπρησμών στον Λαγκαδά

Κατηγορείται ότι τον τελευταίο μήνα προέβη σε οκτώ εμπρησμούς σταθμευμένων οχημάτων προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές και σε ένα παράπηγμα

lagkada-emprismos__4_
Ελεύθερος αφέθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 32χρονος που κατηγορείται για εμπρησμούς οχημάτων και ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού, στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Στον κατηγορούμενο που πέρασε σήμερα το κατώφλι του Ανακριτικού Γραφείου, επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της αυτοπρόσωπης εμφάνισης μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 32χρονος κατηγορείται ότι τον τελευταίο μήνα προέβη σε οκτώ εμπρησμούς σταθμευμένων οχημάτων προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές και σε ένα παράπηγμα.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, φέρεται να προσκόμισε στοιχεία τα οποία καταδεικνύουν ότι αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως, ενώ ο ίδιος κατά την απολογία του δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις για τα κίνητρα της πράξης του. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 32χρονου ημεδαπού ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για εμπρησμό κατά συρροή και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Κλείσιμο
Τα τελευταία τρία περιστατικά εμπρησμού σε σταθμευμένα οχήματα σημειώθηκαν τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης από την οδό Τζελίλη που οδηγεί στα Λουτρά Λαγκαδά μέχρι το γυμνάσιο της περιοχής. Τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας στις φλόγες τυλίχθηκε και εγκαταλελειμμένο παρακείμενο παράπηγμα.

Σε βίντεο - ντοκουμέντο που δημοσίευσε η ΕΡΤ, διακρίνεται ένα άτομο να πλησιάζει το αυτοκίνητο, να σκύβει κάτω στη ρόδα και αφού πρώτα ελέγχει αν τον βλέπει κάποιος, στη συνέχεια αφήνει ένα στουπί στο οποίο βάζει φωτιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Η βιογραφία του Βασίλη Καρρά: Η απαγωγή στον δρόμο για το πανηγύρι, το σπίτι που χάθηκε στα ζάρια, η γνωριμία με τον Εθνάρχη

Πορνό: Πόσο βλέπουν οι Έλληνες και ποιες είναι οι αγαπημένες κατηγορίες σε κάθε πόλη

Δείτε πώς ο Πιρς Μόργκαν στρίμωξε τον εκπρόσωπο της ισραηλινής κυβέρνησης για τους νεκρούς αμάχους στη Γάζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης