Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος με όρους ο «Ρουμάνος»

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος παραδόθηκε σήμερα το πρωί στη ΓΑΔΑ, αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση δολοφονίας του αστυνομικού στα επεισόδια στον Ρέντη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα μετά την απολογία του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο αποκαλούμενος «Ρουμάνος», ο οποίος αντιμετωπίζεται κατηγορίες που αφορούν στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα και της απαγόρευσης παρακολούθησης αγώνων.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Χαράλαμπος Λυκούδης, δικηγόρος του αποκαλούμενου «Ρουμάνου» μετά την απολογία του, τόνισε: «Με ακλόνητα αποδεικτικά στοιχεία που προσκομίσαμε στην ανάκριση κονιορτοποίησαμε τις αίολες, αβάσιμες και ψευδείς καταθέσεις του συγκεκαλυμμένου μάρτυρα με τον κωδικό 67Ε. Είχαμε εξαρχής εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και για αυτό το λόγο εμφανιστήκαμε αυθορμήτως ενώπιον του κυρίου ανακριτή, έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα κριθούμε με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας και όχι την επικοινωνιακή καταιγίδα που προηγήθηκε».

Σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον του ανακριτή ο κατηγορούμενος, ο οποίος παραδόθηκε σήμερα το πρωί στη ΓΑΔΑ, αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση.



Ειδήσεις σήμερα:

Λαθρεμπόριο ρωσικού πετρελαίου: Μεγαλώνει ο «σκοτεινός στόλος» του Πούτιν (και συνεχίζει τις δουλειές έξω απ’ τον Λακωνικό Kόλπο)

Βροχές σήμερα και από Πέμπτη... καλοκαίρι - Έρχονται 35άρια, οι προβλέψεις των μετεωρολόγων


Ο βασιλιάς Κάρολος αποκάλυψε ότι έχασε την αίσθηση της γεύσης κατά τη διάρκεια της θεραπείας για τον καρκίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr