Χαλκίδα: «Όταν την είδα κατάλαβα ότι δεν ήταν πέσιμο» λέει η κόρη της 63χρονης που δολοφονήθηκε με πέντε μαχαιριές

Χαλκίδα: «Όταν την είδα κατάλαβα ότι δεν ήταν πέσιμο» λέει η κόρη της 63χρονης που δολοφονήθηκε με πέντε μαχαιριές

Μιλώντας στο protothema.gr, αναφέρει πως στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης, ωστόσο, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως κάποιος μπήκε σε αυτό, πήρε τα χρήματα και σκότωσε την 63χρονη, η οποία αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα

astynomia
Ανατροπή στο θρίλερ με την 63χρονη, η οποία το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Χαλκίδα, φέρνει η νεκροψία-νεκροτομή στην οποία υποβλήθηκε η σορός της καθώς τα ευρήματα δείχνουν πως η γυναίκα έπεσε θύμα δολοφονίας.

Αν και το αρχικό σενάριο ήθελε την 63χρονη να κατέληξε από πτώση, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό διέκρινε πέντε τραύματα στον αυχένα της από μαχαίρι.

Παράλληλα, η κόρη της κατέθεσε στους Αστυνομικούς πως από το σπίτι τους έλειπαν 7.000 ευρώ τα οποία είχε κρύψει στο διαμέρισμα.

Η ίδια, μιλώντας στο protothema.gr, αναφέρει πως στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης, ωστόσο, οι Αστυνομικοί εκτιμούν πως κάποιος μπήκε σε αυτό, πήρε τα χρήματα και σκότωσε την 63χρονη, η οποία αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Κλείσιμο
«Δεν έχουμε βρει σημάδια παραβίασης στο σπίτι και τις πόρτες. Μέναμε οι δύο μας εκεί και κλειδιά, πέρα από εμένα, είχε μόνο μια γυναίκα που τη βοηθούσε γιατί είχε κάποια προβλήματα υγείας».

«Έχει δώσει κατάθεση αλλά ούτε αυτή δεν ξέρει κάτι. Και για τα χρήματα γνωρίζαμε μόνο η μητέρα μου και εγώ. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ούτε κάποια αντιπαράθεση υπήρχε».

«Μια φίλη τη βρήκε νεκρή. Εγώ όταν την είδα κατάλαβα ότι δεν ήταν πέσιμο γιατί είδα πως είχε πεταχτεί το αίμα» εξηγεί η κόρη της 63χρονης.

Ειδήσεις σήμερα:

Νομική Αθηνών: Σκηνικό «Columbia» επιχειρούσαν να στήσουν οι καταληψίες

Τουρισμός: Η Αθήνα στους 10 καλύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς - 7,5 εκατ. επισκέπτες με πρώτους τους Αμερικανούς

Τζένιφερ Λόπεζ: Η απαξιωτική συμπεριφορά, η τσίχλα που έφτυσε σε υπάλληλό της και το... μεσαίο δάχτυλο στους παπαράτσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης