Κικίλιας: Φέτος θα πρέπει να υπερβούμε εαυτόν για να υπερασπιστούμε την ανθρώπινη ζωή

Κικίλιας: Φέτος θα πρέπει να υπερβούμε εαυτόν για να υπερασπιστούμε την ανθρώπινη ζωή

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας τονίζει μεταξύ άλλων ότι η κοινή εκπαίδευση και προετοιμασία για την πολύ δύσκολη φετινή αντιπυρική περίοδο ολοκληρώνεται σήμερα με τη μεγάλη άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024»

kikilias
Στην άσκηση μεγάλης δασικής πυρκαγιάς με κωδική ονομασία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024» που πραγματοποιείται σήμερα σε δασική περιοχή στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στου Παπάγου αναφέρεται σε ανάρτηση του στο "X" ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας τονίζει μεταξύ άλλων ότι «η κοινή εκπαίδευση και προετοιμασία για την πολύ δύσκολη φετινή αντιπυρική περίοδο ολοκληρώνεται σήμερα με τη μεγάλη άσκηση "ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024" που πραγματοποιείται σε κάθε περιφέρεια της χώρας» και προσθέτει ότι «φέτος θα πρέπει να υπερβούμε εαυτόν για να υπερασπιστούμε την ανθρώπινη ζωή, τις περιουσίες των πολιτών και τα δάση μας».


Συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας υπογραμμίζει:

Κλείσιμο
«Η κοινή εκπαίδευση και προετοιμασία για την πολύ δύσκολη φετινή αντιπυρική περίοδο ολοκληρώνεται σήμερα με τη μεγάλη άσκηση "ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024" που πραγματοποιείται σε κάθε περιφέρεια της χώρας.

Πυροσβεστική, Στρατός, ΕΛΑΣ, Λιμενικό, ΕΚΑΒ και Τοπική Αυτοδιοίκηση μαζί με δεκάδες πτητικά μέσα επιχειρούν ταυτόχρονα, με στόχο την άμεση απόκριση και αποτελεσματική διαχείριση των δασικών πυρκαγιών.

Φέτος θα πρέπει να υπερβούμε εαυτόν για να υπερασπιστούμε την ανθρώπινη ζωή, τις περιουσίες των πολιτών και τα δάση μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Intervision: Η ρωσική «απάντηση» στη Eurovision που θέλει να επαναφέρει ο Πούτιν

Τρεις φορές είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία η 40χρονη που δολοφονήθηκε στο Μενίδι

Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τη διαφορετική τιμολόγηση από τις πολυεθνικές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης