Διέρρηξε δυο φορές με τον ίδιο τρόπο ένα κατάστημα στα Τρίκαλα

Διέρρηξε γραφείο και άρπαξε τάμπλετ

Δυο φορές σε διάστημα δυο εβδομάδων βρήκε μισάνοιχτο ένα παράθυρο στο εστιατόριο- καφέ μπαρ μιας γυναίκας στα Τρίκαλα ένας Έλληνας και δεν άφησε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, καθώς τρύπωσε μέσα, άρπαξε χρήματα και διάφορα προϊόντα και διέφυγε με κλεμμένο ποδήλατο.

Η δεύτερη κλοπή έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν ο δράστης άρπαξε 65 ευρώ από το ταμείο, καθώς και διάφορα τρόφιμα και αναψυκτικά. Όμως, το ίδιο πρωί συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και αποκαλύφθηκε ότι και τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς είχε κλέψει με τον ίδιο τρόπο από το κατάστημα ένα γυναικείο πορτοφόλι που είχε μέσα 200 ευρώ και ένα γυάλινο ποτήρι που περιείχε άλλα 258,50 ευρώ.

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν τα κλεμμένα προϊόντα και το ποδήλατο, το οποίο είχε κλέψει στις 6 Φεβρουαρίου από μια Ελληνίδα και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων που του άσκησε δίωξη για κλοπές κατ' εξακολούθηση.

Διέρρηξε γραφείο και άρπαξε τάμπλετ

Στο γραφείο μιας επιχείρησης στην Χερσόνησο τρύπωσε το πρωί της Τρίτης ένας 20χρονος από την Ουκρανία και έκλεψε έναν φορητό υπολογιστή. Όμως, εντοπίστηκε το ίδιο απόγευμα στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του τμήματος Χερσονήσου και στην κατοχή του βρέθηκε ο υπολογιστής, ο οποίος αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδήσεις σήμερα:

«Όταν την είδα, έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να τη μαχαιρώνω»: Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης στο Μενίδι

Έρχονται δύο θερμικές εξάρσεις: Γιατί θα χωριστεί στα δύο η επικράτεια - Ποιες περιοχές θα «πνίξει» η αφρικανική σκόνη

Τέλος ο Τερίμ από τον Παναθηναϊκό - Με ποιον προπονητή θα πάνε οι πράσινοι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr