Δολοφονία Λυγγερίδη: Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσαν οι γονείς του αστυνομικού

«Ο Γιώργος ας είναι το τελευταίο θύμα» δήλωσε ο πατέρας του αδικοχαμένου αστυνομικού

Δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας στον 9ο τακτικό ανακριτή που διερευνά την υπόθεση του Ρέντη υπέβαλλαν σήμερα οι γονείς του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στο «Μελίνα Μερκούρη» τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οι γονείς του αδικοχαμένου αστυνομικού ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων με τον πατέρα του να δηλώνει: «Φτάνει πια για όλη την κοινωνία, φτάνει πια για όλη την Ελλάδα. Ο Γιώργος ας είναι το τελευταίο θύμα, ας είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δικαίωση δεν πρόκειται να δω, γιατί έχασα το παιδί μου. Δικαίωση θα υπήρχε εάν ερχόταν το παιδί μου πίσω. Δικαίωση θέλω να δουν οι υπόλοιποι αστυνομικοί».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας Λυγγερίδη, Βασίλης Καπερνάρος τόνισε: «Θα συμπαρασταθούμε στον κύριο ανακριτή για να αποδειχθεί ότι τέτοιου είδους εγκλήματα στη χώρα μας δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Φτάνει πια».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του αδικοχαμένου αστυνομικού φέρεται αποφασισμένη να καταθέσει αίτημα ώστε να συνενωθεί η δικογραφία για την ανθρωποκτονία του αστυνομικού που εκκρεμεί στα δικαστήρια Πειραιά με αυτή που αφορά σε αδικήματα όπως εγκληματική οργάνωση οπαδών και βρίσκεται στα δικαστήρια της Αθήνας.


Ειδήσεις σήμερα:

Ισόβια σε γονείς-τέρατα που μισούσαν την 3χρονη κορούλα τους και τη βασάνιζαν για μέρες πριν πεθάνει

Ο Φίτσο βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου μετά την απόπειρα δολοφονίας του, λέει ο Ορμπάν

Φωτογραφίες: Η εντυπωσιακή ομοιότητα του Μπίλι Ζέιν με τον Μάρλον Μπράντο στην ταινία για τον μεγάλο ηθοποιό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr