Πάτρα: Έκοψε το αυτί της αδελφής του κατά τη διάρκεια καβγά

Πάτρα: Έκοψε το αυτί της αδελφής του κατά τη διάρκεια καβγά

Οι γιατροί έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να περιορίσουν τον ακρωτηριασμό, όμως η κοπέλα παρέμεινε για νοσηλεία – Ο δράστης αναζητείται και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία

peripoliko_mk
Με πρωτοφανή αγριότητα εξελίχθηκε η ένταση ανάμεσα σε δύο αδέλφια που καβγάδισαν για οικογενειακούς λόγους μέσα στο σπίτι τους σε χωριό έξω από την Πάτρα, αφού ο άνδρας επιτέθηκε στην γυναίκα, την χτύπησε και έκοψε ένα κομμάτι από το αυτί της με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αιμόφυρτη στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να περιορίσουν τον ακρωτηριασμό που, ευτυχώς, δεν είχε μεγάλη έκταση και η κοπέλα παρέμεινε για νοσηλεία. Στο νοσοκομείο κλήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, στους οποίους κατέθεσε μήνυση εναντίον του αδελφού της. Όμως, ο δράστης δεν βρέθηκε και αναζητείται, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Αιματηρός καυγάς μεταξύ γυναικών

Σε δύο... δόσεις καυγάδισαν για άγνωστο λόγο δυο νεαρές μετανάστριες μέσα στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή στη Χίο, καθώς το βράδυ μια 24χρονη απείλησε φραστικά μια 23χρονη αλλοδαπή, αλλά το επόμενο πρωί την τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο. Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου που της άσκησε δίωξη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και απειλή.




Ειδήσεις σήμερα:

Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, το γλέντησαν από σουίτα με υψωμένη γροθιά - Δείτε βίντεο

Λόπεζ - Αφλεκ: Δυο ξένοι στην ίδια πόλη, ψάχνει ο καθένας για δικό του σπίτι

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση των Σκοπίων να χρησιμοποιεί μόνο το όνομα Βόρεια Μακεδονία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης