Φλώρινα: Λαθροϋλοτόμος με καταδίκη συνελήφθη ξανά

Φλώρινα: Λαθροϋλοτόμος με καταδίκη συνελήφθη ξανά

Ο φυγόποινος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε η δικαστική απόφαση

sillipsi__1_
Δεν έβαλε μυαλό ένας 43χρονος αλλοδαπός που είχε καταδικαστεί με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, παραβίαση των περιορισμών διαμονής και παράνομη υλοτομία, καθώς συνελήφθη ξανά στη Φλώρινα.

Ο φυγόποινος εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας και από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε η δικαστική απόφαση, με την οποία είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης δυο ετών και τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ. Ο 43χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας η οποία θα αποφασίσει για την τύχη του.

Συνέλαβαν καταδικασμένο για κλοπή
Άλλος ένας αλλοδαπός συνελήφθη στο συνοριακό σημείο της Κακαβιάς από αστυνομικούς του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου και του τμήματος Πωγωνίου, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαβρύτων για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

Στην Άμφισσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Άμφισσας– Δελφών, ένας άνδρας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 5ου Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών Αθηνών για διακίνηση ναρκωτικών. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών οδηγήθηκε αρμοδίως. Με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας, μετήχθη στην Αθήνα για να απολογηθεί.

Κλείσιμο
Σε μια περιοχή των Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για κλοπή και διακεκριμένη κλοπή. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων και παραμένει κρατούμενος ώσπου να κληθεί να απολογηθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, το γλέντησαν από σουίτα με υψωμένη γροθιά - Δείτε βίντεο

Οι νέες δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά μετά το λεκτικό περιστατικό με τους τρεις μοναχούς


Λόπεζ - Αφλεκ: Δυο ξένοι στην ίδια πόλη, ψάχνει ο καθένας για δικό του σπίτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης