Επιδειξίας επιτέθηκε σε υπάλληλο καφετέριας στον Βόλο

Ο 40χρονος άρχιζε να την κυνηγάει την στιγμή που έστηνε τα τραπέζια, αλλά κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της και να του ξεφύγει

Χειρότερη έναρξη βάρδιας δεν μπορούσε να φανταστεί μια νεαρή γυναίκα που εργάζεται σε μια καφετέρια στην περιοχή των Παλαιών στον Βόλο καθώς, την ώρα που βρισκόταν μόνη της στο κατάστημα, έγινε στόχος απρόκλητης επίθεσης από έναν επιδειξία που την τρομοκράτησε.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε αργότερα η 23χρονη κοπέλα, ο ηλικίας περίπου 40 χρόνων άνδρας άρχιζε να την κυνηγάει την στιγμή που έστηνε τα τραπέζια, αλλά κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της και να του ξεφύγει. Όμως, εκείνος άρχισε να την βρίζει χυδαία και ταυτόχρονα άνοιξε το παντελόνι του, επιδεικνύοντάς της προκλητικά τα γεννητικά του όργανα.

Η τρομοκρατημένη υπάλληλος σήκωσε το κινητό της προειδοποιώντας τον ότι θα τον καταγράψει και τότε ο επιδειξίας έσπευσε να εξαφανιστεί. Από την περιγραφή του που έδωσε στους αστυνομικούς, αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για γνωστό αλκοολικό με ψυχολογικά προβλήματα που κινείται στην περιοχή και πλέον αναζητείται.


Ειδήσεις σήμερα:

Απολογείται σήμερα ο δολοφόνος της 40χρονης στο Μενίδι - Το βίντεο με την ενέδρα θανάτου που έστησε

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου - «Δεν υπάρχει ίχνος ζωής» μεταδίδει η ιρανικη τηλεόραση

Επιμένει και σήμερα το «κοκτέιλ» αφρικανικής σκόνης και ζέστης - Πού θα βρέξει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr