Γρεβενά: Άρπαξε οικιακές συσκευές, μηχανήματα και ρούχα από σπίτι

Έκλεψε κάρτα από τη δουλειά του και ψώνισε

Εννέα μήνες απουσίαζε από το σπίτι της σε περιοχή των Γρεβενών μια 62χρονη γυναίκα και, όταν επέστρεψε, το βρήκε λεηλατημένο. Στο διάστημα από την 1η Αυγούστου του 2023 ως τις 3 Μαΐου, είχαν κλαπεί από τα δωμάτια και την αποθήκη οικιακές συσκευές, είδη ρουχισμού, ηλεκτρικά μηχανήματα και εργαλεία.

Παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλεξαν αρκετά στοιχεί τα οποία αξιοποίησαν και κατάφεραν να εξιχνιάσουν την διάρρηξη, την οποία διαπίστωσαν ότι είχε διαπράξει ένας 58χρονος αλλοδαπός. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, αλλά ούτε ο ίδιος ούτε τα κλοπιμαία έχουν εντοπιστεί.

Έκλεψε κάρτα από τη δουλειά του και ψώνισε

Μετά από τρεις μήνες, αποκαλύφθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας ότι αυτός που είχε κλέψει στις Μάνος Τσαγκαράκης μια τραπεζική κάρτα από το γραφείο μιας επιχείρησης στη Ρόδο, ήταν ένας 45χρονος Έλληνας ο οποίος εργαζόταν σε αυτήν. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από μια συναλλαγή που έκανε με την κλεμμένη κάρτα και σε βάρος του σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.


Ειδήσεις σήμερα:

Panic Button: Επεκτείνεται σε ολόκληρη τη χώρα - Χορηγείται πλέον σε κάθε ενήλικο θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Ξανά στο σφυρί η Βίλα Μεταξά στο Σούνιο - Η θέα «Ναός του Ποσειδώνα» κοστίζει €12 εκατ

AΔEΔY: 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 21 Μαΐου - Τι διεκδικούν, ποιοι συμμετέχουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr