Ηράκλειο: Σεσημασμένος 35χρονος ξυλοκόπησε χωρίς λόγο ζευγάρι ηλικιωμένων σε βενζινάδικο

Ηράκλειο: Σεσημασμένος 35χρονος ξυλοκόπησε χωρίς λόγο ζευγάρι ηλικιωμένων σε βενζινάδικο

Ο 35χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για εκβίαση με ερωτικό υπόβαθρο, ενδοοικογενειακή βία και υποθέσεις ναρκωτικών

peripoliko_2
Σίγουρα μετάνιωσε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων για την απόφασή τους να σταματήσουν σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων σε περιοχή του Γαζίου στο Ηράκλειο για να βάλουν βενζίνη στο αυτοκίνητό τους, καθώς έγιναν στόχος αναίτιας επίθεσης από έναν 35χρονο που τους ξυλοκόπησε χωρίς καν να τους γνωρίζει!

Για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, ο δράστης επιτέθηκε στον 70χρονο οδηγό και την 69χρονη σύζυγό του, τους εξύβρισε χυδαία και άρχισε να τους χτυπά με τις γροθιές του και να προκαλεί φθορές στο αυτοκίνητό τους. Οι δύο ηλικιωμένοι τραυματίστηκαν και κατέφυγαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του άγνωστου "νταή" στο αστυνομικό τμήμα Μαλεβιζίου.

Οι αστυνομικοί εξέτασαν τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες του πρατηρίου, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του 35χρονου δράστη ο οποίος είναι παλιός τους γνώριμος, καθώς τους είχε απασχολήσει στο παρελθόν για εκβίαση με ερωτικό υπόβαθρο, ενδοοικογενειακή βία και υποθέσεις ναρκωτικών. Ο σεσημασμένος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και φθορά ξένης περιουσίας, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Ειδήσεις σήμερα:

Έκανε διακοπές και έβλεπε live τους κλέφτες να κάνουν πλιάτσικο στο σπίτι του στη Νίκαια - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Σοκ στον ΣΥΡΙΖΑ από το 5,92% στις εκλογές του ΤΕΕ: Η πέμπτη θέση, η Νέα Αριστερά και ο «απόστρατος» Τσίπρας

Ο οδηγός που βίασε την 27χρονη υπάλληλο στον Ασπρόπυργο αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης