Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» μεταφέρθηκε ένα παιδάκι επτά ετών μετά από σοβαρό τραυματισμό που είχε.
Το παιδί, όπως αναφέρει το epiruspost.gr, έπεσε με το ποδήλατό του σε προάστιο των Ιωαννίνων και αρχικά διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι.
Στη Νευροχειρουργική Κλινική έγινε η πρώτη αντιμετώπιση των τραυμάτων ωστόσο λόγω των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στην Αθήνα με αεροσκάφος που έφτασε στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.