Επίσκεψη της Νέας Αριστεράς στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας

Επίσκεψη της Νέας Αριστεράς στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τα μέλη της αντιπροσωπείας ξεναγήθηκαν στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών 

Ritsona1
Τις εγκαταστάσεις του Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας επισκέφθηκε σήμερα, Σάββατο 25 Μαΐου, αντιπροσωπεία της Νέας Αριστεράς στο πλαίσιο ενημερωτικών επισκέψεων ενόψει των ευρωεκλογών. Στη Ριτσώνα βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός Πάνος Σκουρλέτης και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τα μέλη της αντιπροσωπείας ξεναγήθηκαν στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών από τον κ. Αντώνη Αλακιώτη, πρόεδρο του Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας και της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης, και ενημερώθηκαν για τη διαδικασία κατασκευής και τη λειτουργία του Αποτεφρωτηρίου.
Apotefrotirio1
Ritsona

Κλείσιμο
Όπως ανέφερε ο κ. Αλακιώτης, σε σύντομη ομιλία του, «σχεδόν όλα τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας υποστήριξαν τις προσπάθειες για ένα Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών στη χώρα μας. Όμως η συμβολή των στελεχών της Νέας Αριστεράς, κ. Νίκου Βούτση και κ. Πάνου Σκουρλέτη, το 2014 και το 2017, συνέβαλαν καθοριστικά στην ίδρυση και λειτουργία του πρώτου Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών. Επίσης, πολύ σημαντική ήταν και η υποστήριξη του κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδη, όταν ήταν επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του δήμου Αθηναίων ‘’Ανοιχτή Πόλη’’, με τις τοποθετήσεις του στα δημοτικά συμβούλια του δήμου Αθηναίων».

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινούν την Πέμπτη στα ΕΠΑΛ και την Παρασκευή στα ΓΕΛ οι Πανελλαδικές Εξετάσεις - Το πρόγραμμα

Ανάσα στην αγορά κατοικίας - Νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb ετοιμάζει η κυβέρνηση


Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ασφαλισμένου ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης