Ανακαλύψαμε τον τρόπο να κοιμόμαστε στην αγκαλιά της φύσης
cocomatHD27

Ανακαλύψαμε τον τρόπο να κοιμόμαστε στην αγκαλιά της φύσης

Ο ιδανικός ύπνος είναι αυτός που μπορεί να ξεκουράσει το σώμα μας, να αναζωογονήσει το πνεύμα μας και να ενισχύσει την ψυχολογία μας. Και υπάρχει τρόπος να τον απολαμβάνουμε κάθε μέρα.


Sponsored Content

Ας σκεφτούμε τη φύση σα μια μεγάλη αγκαλιά που μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς. Μια αγκαλιά που φροντίζει για τις ανάγκες του σώματος και της ψυχής μας, που μας δροσίζει ή μας ζεσταίνει, μας ηρεμεί, μας κοιμίζει με αγάπη, μας ξεκουράζει και μας ανανεώνει. Θα μπορούσαν άραγε αυτές οι μοναδικές ιδιότητες της φύσης να «υφανθούν» σε ένα νέο αρμονικό σύνολο που να αγκαλιάζει τον καθένα από εμάς; Εδώ και χρόνια, η COCO-MAT έχει καταφέρει να το κάνει πραγματικότητα και τώρα μας εξηγεί τον τρόπο, με μια νέα καμπάνια που μας οδηγεί σε ένα κυκλικό ταξίδι, με αφετηρία και τέρμα την ίδια τη φύση.


Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, η άνεση και τα όνειρα παίρνουν μορφή, με μια σύνθεση φυσικών υλικών που δημιουργούν αναβαθμισμένα προϊόντα ύπνου: μαξιλάρια με δυνατότητα προσθαφαίρεσης φυσικού καουτσούκ, στρώματα σχεδιασμένα σε οποιοδήποτε μέγεθος και διάσταση, όνειρα φτιαγμένα στο χέρι με τέτοιο τρόπο, ώστε η εμπειρία του ποιοτικού ύπνου να επαναπροσδιορίζεται. Ένα video, που με πολύ δυνατές εικόνες, αναδεικνύει τις αξίες της εταιρείας και απαντά με άμεσο τρόπο στο ερώτημα «γιατί να επιλέξει κάποιος την COCO-MAT».

COCO-MAT: Sleep on nature

Αποκρυπτογραφώντας τον ποιοτικό ύπνο
Η COCO-MAT έχει ταυτιστεί με τον καλό και ποιοτικό ύπνο, αφού τα προϊόντα της είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μας χαρίζουν βαθιά ξεκούραση. Για να υλοποιηθεί αυτό, έχει προηγηθεί μελέτη για τη δομή κάθε στρώματος και προσεκτική επιλογή πρώτων υλών, ώστε όλοι να μπορούν να βιώσουν τα οφέλη του ‘Sleep on nature’. Τίποτα δεν είναι τυχαίο προκειμένου να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα. Τα φυσικά υλικά που χρησιμοποιούνται ως βάση για την παραγωγή των στρωμάτων έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: το φυσικό καουτσούκ προσφέρει ελαστικότητα, οι ίνες κοκοφοίνικα προσδίδουν την απαραίτητη σταθερότητα, η αλογότριχα και οι ίνες κάκτου ρυθμίζουν την υγρασία, τα φύκια και τα φύλλα ευκάλυπτου επιτρέπουν στο στρώμα να αναπνέει επαρκώς, ενώ το βαμβάκι βοηθά στη διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας.


Αυτό όμως που χαρακτηρίζει τα στρώματα της COCO-MAT είναι ότι συντίθενται από φυσικά υλικά χωρίς την ύπαρξη ελατηρίων, μεταλλικών στοιχείων και χημικών, φτιαγμένα στο χέρι, για να καλύψουν τις μοναδικές ανάγκες κάθε σωματότυπου. Κάθε στρώμα της COCO-MAT προσαρμόζεται στο σώμα και όχι το αντίθετο, ακολουθώντας το σχήμα του και αγκαλιάζοντας με αυτόν τον τρόπο κάθε καμπύλη, χάρη στη χειροποίητη εργονομική βάση που διαθέτει.

Επιπλέον, υπάρχουν και κάποιες μοναδικές ευρεσιτεχνίες που αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία του ύπνου. Για παράδειγμα, όλα τα διπλά στρώματα αποτελούνται από δύο μονά, που ενώνονται μεταξύ τους εσωτερικά με ενιαίο αφαιρούμενο κάλυμμα, επιτρέποντάς τους να λειτουργούν αυτόνομα χωρίς κενό μεταξύ τους, αλλά και χωρίς να επηρεάζει η κίνηση του ενός σώματος το άλλο. Στις καινοτομίες των στρωμάτων της COCO-MAT συγκαταλέγεται και το περιμετρικό φερμουάρ των πλενόμενων καλυμμάτων τους, το οποίο διευκολύνει την αφαίρεσή τους, ενώ συγχρόνως μας επιτρέπει να δούμε από τι αποτελείται το στρώμα, προσδίδοντας διαφάνεια.


Εμπειρία ανανέωσης

Τα φυσικά υλικά και οι καινοτόμες τεχνικές κατασκευής εγγυώνται ανώτερη άνεση και ποιότητα ύπνου. Όλα τα στρώματα είναι χειροποίητα και παράγονται στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Ξάνθη, κατόπιν παραγγελίας του πελάτη, ώστε να ανταποκρίνονται στις εξατομικευμένες ανάγκες και προτιμήσεις του. Στην Ξάνθη, γυρίστηκε και το video της νέας καμπάνιας, συγκεκριμένα στη μαγευτική περιοχή του ποταμού Νέστου και στο εργοστάσιο της COCO-MAT, με ένα δημιουργικό τρόπο που μεταφέρει όλη τη φιλοσοφία της εταιρείας και την υπεροχή των προϊόντων της. Όπως η φύση είναι μία αστείρευτη πηγή έμπνευσης, έτσι και η COCO-MAT είναι πλέον συνώνυμο του ποιοτικού και αναβαθμισμένου ύπνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης