Η 57χρονη στη Νίκαια προσπάθησε να αυτοκτονήσει - Ελεύθερος ο σύζυγός της

Η 57χρονη στη Νίκαια προσπάθησε να αυτοκτονήσει - Ελεύθερος ο σύζυγός της

Στην αρχή η γυναίκα υποστήριξε ότι τη μαχαίρωσε ο σύζυγός της, ωστόσο από την έρευνα του ιατροδικαστή διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα αυτοτραυματίστηκε

nikaia-m3
Τέλος στη ζωή της προσπάθησε να βάλει η 57χρονη στη Νίκαια, η οποία νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο από χθες το βράδυ με σοβαρό τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιά.

Στην αρχή η γυναίκα με καταγωγή από το Περού υποστήριξε ότι τη μαχαίρωσε ο 57χρονος Έλληνας σύζυγός της, ο οποίος φέρεται πως είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της, ωστόσο στην υπόθεση υπήρξε ανατροπή, αφού όπως προέκυψε από την έρευνα του ιατροδικαστή η γυναίκα αυτοτραυματίστηκε. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα η γυναίκα επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Μετά την εξέταση του ιατροδικαστή ο 57χρονος άνδρας που είχε προσαχθεί ως ο υπαίτιος της επίθεσης αφέθηκε ελεύθερος.

Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι από τις καταθέσεις που ελήφθησαν, δεν προέκυψε παρουσία άνδρα στον χώρο στον οποίο η γυναίκα τραυματίστηκε, αλλά αντίθετα προέκυψε ότι ο 57χρονος ήταν μακριά από την γυναίκα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Κλείσιμο
nikaia-01
nikaia-02
nikaia-04
nikaia-03
nikaia-06


Κατά τις ίδιες πληροφορίες για την εξέλιξη ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελέας η οποία έδωσε εντολή για υποβολή του προανακριτικού υλικού χωρίς σύλληψη αλλά και για τον ακούσιο εγκλεισμό της γυναίκας μετά το πέρας της νοσηλείας της.

Το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Νίκαια, με την 57χρονη να καλεί την αστυνομία και έχοντας το μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της και να λέει στους αστυνομικούς «ελάτε, με μαχαίρωσε ο σύζυγός μου».

Η Άμεση Δράση έσπευσε στο σημείο μετά το τηλεφώνημα περίπου στις 21:45, ωστόσο ο άνδρας της δεν ήταν στο σπίτι. Τελικά μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκε και συνελήφθη επί της οδού Αρτέμιδος.

Είχε συλληφθεί έξι φορές για ενδοοικογενειακή βία

Σύμφωνα με πληροφορίες από ενημερωμένες πηγές, ο άνδρας είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία μία φορά το 2021, δύο φορές το 2022 και τρεις φορές το 2024 και αφού πέρασε αυτόφωρο αφέθηκε ελεύθερος. Την τελευταία φορά στις 27 Απριλίου η γυναίκα είχε ερωτηθεί ξανά αν ήθελε κουμπί πανικού ή να μεταφερθεί σε δομή προστασίας αλλά δεν επιθυμούσε.

«Τους ακούγαμε να τσακώνονται και φωνές συνέχεια» λέει γείτονας

«Γενικότερα, τους ακούγαμε να τσακώνονται και φωνές συνέχεια, φωνές… Αυτή η κατάσταση συνεχιζόταν για χρόνια… Σήμερα, δεν ακούσαμε τίποτα απλά είδαμε την αστυνομία που ήρθε, δεν ακούσαμε σειρήνες αλλά το καταλάβαμε ότι κάτι κακό είχε γίνει με αυτή την οικογένεια» είπε στο protothema.gr γείτονας.
Νίκαια / δήλωση γείτονα


Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος στην Ιταλία μετά από τοποθέτηση του Πάπα για τους γκέι στην καθολική εκκλησία: Έχουμε ήδη αρκετούς από αυτούς

Ανατροπή στην επίθεση με μαχαίρι στη Νίκαια - Αυτοτραυματίστηκε η 57χρονη, λέει ο ιατροδικαστής

Ο Μητσοτάκης επιλέγει την αντιπαράθεση με τη «lifestyle τοξικότητα» Κασσελάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης