Conference League: Στην πλατεία Κοτζιά το τρόπαιο

«Είμαστε πια στο ευρωπαϊκό επίκεντρο στον Αθλητισμό», δήλωσε στην ειδική εκδήλωση ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας

Πλησιάζει ο μεγάλος τελικός του Europa Conference League, όπου θα αναμετρηθεί ο Ολυμπιακός με την Φιορεντίνα, με το τρόπαιο να έχει μεταφερθεί το πρωί της Τρίτης στην πλατεία Κοτζιά, για να μπορούν να το θαυμάσουν επισκέπτες και Αθηναίοι.

Στην ειδική εκδήλωση βρέθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Παναγιώτης Μπαλτάκος και ο πρεσβευτής του φετινού Europa Conference Leauge Τραϊανός Δέλλας. Η πλατεία Κοτζιά γέμισε και από μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι ήθελαν να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο του μεγάλου τελικού, όπως φαίνεται και στο βίντεο του Orange Press.

Στην πλατεία Κοτζιά το τρόπαιο του Europa Conference League from Orange Press Agency on Vimeo.


Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος ανέφερε: «Είναι μια πολύ μεγάλη εκδήλωση που δείχνει ότι η Αθήνα και η Ελλάδα πρωταγωνιστούν. Είμαστε πια στο ευρωπαϊκό επίκεντρο στον Αθλητισμό. Έχουμε έναν τελικό και βεβαίως μια ελληνική ομάδα να συμμετέχει, και ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό. Όλα αυτά δείχνουν ότι η Αθήνα δεν είναι πια μια προθήκη σε ένα μουσείο», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

«Είναι μια ανοιχτή πόλη που μπορεί να φιλοξενήσει με επιτυχία πολύ μεγάλες διοργανώσεις και τελικούς. Και μπορεί να αποδείξει ότι έχει μια σύγχρονη όψη, γιατί είναι γνωστή για τον πολιτισμό, αλλά πλέον και για τον αθλητισμό, και μπορεί να πετύχει πολύ σπουδαία πράγματα, που θα θυμόμαστε για μια ζωή», συμπληρώνει. 

Ειδήσεις σήμερα:

Τρέχουν οι ιδιοκτήτες για τον νέο κανονισμό πυροπροστασίας: Δόθηκε παράταση για τα ακαθάριστα οικόπεδα, ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο €1.000

Αλλαγές εντός και εκτός της OPAP Arena για τον τελικό του Conference League - Δείτε φωτογραφίες

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για τον χωρισμό που τον στιγμάτισε, τα 20 χρόνια με τη Ζυγούλη και τη ζωή στην Αμερική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr