Δίπλα στο σπίτι του συνελήφθη κρατούμενος που δραπέτευσε από νοσοκομείο

Δίπλα στο σπίτι του συνελήφθη κρατούμενος που δραπέτευσε από νοσοκομείο

Ο 32χρονος είχε καταδικαστεί την περασμένη Παρασκευή για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και επρόκειτο να οδηγηθεί την Δευτέρα σε κατάστημα κράτησης

peripoliko_mera_art
Κρυμμένος σε ένα άλσος στην Ηγουμενίτσα βρέθηκε μετά από ανθρωποκυνηγητό που κράτησε σχεδόν 39 ώρες σε όλη την Θεσπρωτία ένας 32χρονος κρατούμενος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Φιλιατών, αλλά κατάφερε να δραπετεύσει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο 32χρονος είχε καταδικαστεί την περασμένη Παρασκευή από το Αυτόφωρο για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και επρόκειτο να οδηγηθεί την Δευτέρα σε κατάστημα κράτησης για να εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε. Ωστόσο, την Κυριακή εκδήλωσε ασθένεια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο. Άγνωστο με ποιον τρόπο, ο κρατούμενος κατάφερε να ξεφύγει από την επιτήρηση του αστυνομικού που τον φρουρούσε και να το σκάσει από το νοσοκομείο χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Οι αναζητήσεις που ξεκίνησαν από τους αστυνομικούς για τον εντοπισμό του δραπέτη στην ευρύτερη περιοχή είχαν αποτέλεσμα το απόγευμα της Τρίτης, οπότε συνελήφθη στο άλσος που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σπίτι του και, με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, μετήχθη αμέσως σε κατάστημα κράτησης.




Ειδήσεις σήμερα:

Ανατριχιαστικοί «οδηγοί για sextortion» διαθέσιμοι προς πώληση στα social media - Tι αποκάλυψε έρευνα του BBC

Δικαστήριο αποφάσισε αποζημίωση €200.000 για θάνατο 65χρονου από αγέλη σκύλων στην Πυλαία

35χρονος μαχαίρωσε τον εργοδότη του σε καφετέρια στη Σκιάθο - «Το έκανα γιατί έτσι μου ήρθε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης