Κυριακή Γρίβα: «Παρακαλάω κάθε βράδυ να την δω στον ύπνο μου και να μου πει δεν πόνεσα ρε μαμά», λέει η μητέρα της

Κυριακή Γρίβα: «Παρακαλάω κάθε βράδυ να την δω στον ύπνο μου και να μου πει δεν πόνεσα ρε μαμά», λέει η μητέρα της

«Γιατί το παιδί μου είναι εκεί; Γιατί δεν βρέθηκε κανείς να τη βοηθήσει;» αναρωτήθηκε η μητέρα της αδικοχαμένης Κυριακής

Kyriaki
Σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση παραμένει η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, της νεαρής κοπέλας που δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων την 1η Απριλίου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η μητέρα της Κυριακής περιέγραψε: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Πόσες φορές πήγε το δάχτυλό μου στο τηλέφωνο; Να την πάρω; Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα είχα πάει σπίτι της Κυριακής να πιω καφέ. Έκανε τον πιο ωραίο καφέ»».

«Να είμαι η τελευταία μάνα που κλαίει το παιδί της. Καμία άλλη μάνα να μην κλάψει το παιδί της. Οι μαμάδες καταλαβαίνουν. Θέλω να την αγκαλιάσω, να την μυρίσω…» συνέχισε η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας.

Όπως είπε «παρακαλάω κάθε βράδυ την Παναγία να μου τη στείλει στον ύπνο μου έστω ένα λεπτό να μου πει “δεν πόνεσα ρε μαμά. Προσέχω πολλά παιδάκια εδώ”. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μυρωδιά της, το κλάμα της. Πηγαίνω και χαϊδεύω τα μάρμαρα και λέω “το κοριτσάκι μου, το παιδάκι μου είναι εδώ μέσα”. Γιατί το παιδί μου είναι εκεί; Γιατί δεν βρέθηκε κανείς να τη βοηθήσει; Βγήκα από το ψυχιατρείο, είμαι σε φαρμακευτική αγωγή. Να βγουν οι γυναίκες να καταγγείλουν τον κακοποιητή τους».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1lyxiermvuh)

Ειδήσεις σήμερα:

Όλα έτοιμα στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον τελικό του Conference League - Οδηγός με τα μέτρα και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Η Πόλις εάλω! Άγνωστες πτυχές από την ηρωική αντίσταση των υπερασπιστών της Βασιλεύουσας ως τις 29 Μαΐου 1453

Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων μετά τις παρατάσεις για την πυροπροστασία- Το κόστος και οι γκρίνιες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης