Πάτρα - Σύζυγος 57χρονης κομμώτριας: «Δύο ώρες μετά την επέμβαση έφυγε, της το παρουσίασαν σαν κάτι ανώδυνο»

Πάτρα - Σύζυγος 57χρονης κομμώτριας: «Δύο ώρες μετά την επέμβαση έφυγε, της το παρουσίασαν σαν κάτι ανώδυνο»

«Στη Χαρά δεν έγινε κανένας προεγχειρητικός και κανένας μεταεγχειρητικός έλεγχος» δηλώνει για τη λιποαναρρόφηση ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας

kommwtria
«Έχουμε χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια μας. η Χαρά ήταν για το σπίτι μας όπως έλεγε η κόρη μου το χρυσό πάπλωμα που μας σκέπαζε όλους. Ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Δεν θέλουμε να ζήσουμε με αυτό». Σπαρακτικά είναι τα λόγια του συζύγου της κομμώτριας που πέθανε ύστερα από επέμβαση ρουτίνας, τη λιποαναρρόφηση.

«Είναι πάρα πολλά τα ερωτήματα. Δεν ήρθε μία ασθένεια. Κάτι έγινε και ''έφυγε'' η Χαρά» συμπληρώνει μιλώντας στο Mega. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1m7qwv2n969)



Κλείσιμο
Η κομμώτρια ταξίδεψε στην Αθήνα για να κάνει λιποαναρρόφηση. Ο πλαστικός χειρουργός ήταν καθησυχαστικός. Την είχε διαβεβαιώσει πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας της επιχείρησης ανέφερε: «Η Χαρά είχε βρει έναν πλαστικό χειρουργό ο οποίος έκανε αυτή τη μέθοδο, την λιποαναρρόφηση, πίσω από τον μηρό. Της το είχε παρουσιάσει σαν μία πολύ ανώδυνη επέμβαση, θα την έκανε το μεσημέρι και το απόγευμα θα γύριζε. Στη Χαρά δεν έγινε κανένας προεγχειρητικός και κανένας μεταεγχειρητικός έλεγχος. Απ’ ό,τι ακούσαμε μετά από τους γιατρούς η συγκεκριμένη επέμβαση δεν είναι τόσο ανώδυνη. Η Χαρά πήγε το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά από 2 ώρες έφυγε».

Τελευταία φορά που μίλησε μαζί της στο τηλέφωνο ήταν μετά την επέμβαση. H 57χρονη είχε βγει από την ιδιωτική κλινική με ενοχλήσεις, όμως δεν ήθελε να ανησυχήσει την οικογένειά της.

«Δευτέρα πρωί το έκανε αυτό, μιλήσαμε το απόγευμα, μου λέει πονάω λίγο, θα κατέβω την Τρίτη να κάνω κάποιες αλλαγές. Πήγε 6:30-7 την Τρίτη, προσπάθησα να επικοινωνήσω, δεν μπορούσα και κάποια στιγμή με παίρνει ο γιος μου μου λέει έχουμε πρόβλημα έλα στο γενικό κρατικό. Έφτασα εκεί, ήταν πλέον η κατάσταση μη αναστρέψιμη. Μπήκα εκεί που την είχαν διασωληνωσει, μαζί της ήμουν 20 λεπτά μέχρι που ”έφυγε”», τα λόγια του συζύγου της συγκλονίζουν.

Από τότε το απόλυτο κενό. Κυριαρχεί ο θυμός. Τα γιατί που έχουν μείνει αναπάντητα.

«Δεν μπορώ να το περιγράψω. Δεν περιγράφεται. Δεν έχω λόγια. Μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι γελούσαμε και ξαφνικά το μοιραίο. Μέσα σε 36-38 ώρες» προσθέτει.


Ειδήσεις σήμερα:

Russiagate στο Ευρωκοινοβούλιο: Κλειδί για το μαύρο χρήμα από τη Ρωσία ένας Γάλλος υπάλληλος ευρωβουλευτών

Ισλανδία: Για πέμπτη φορά μέσα σε μισό χρόνο εξερράγη το ηφαίστειο στη χερσόνησο Ρέικιανες

Καιρός: «Μην βιαζόμαστε», η απάντηση Κολυδά στους μετεωρολόγους για τον «μίνι καύσωνα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης