Συναγερμός για εξαφάνιση 4χρονης και της 76χρονης προγιαγιάς της στην Κυψέλη

Συναγερμός για εξαφάνιση 4χρονης και της 76χρονης προγιαγιάς της στην Κυψέλη

Η ηλικιωμένη γυναίκα αντιμετωπίζει προβλήματα συνείδησης και φέρει εικόνα ανοιακού ατόμου

hamogelo
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για διπλή εξαφάνιση στην Κυψέλη. Πρόκειται για την Αμαρίσα Μεϊντάνι 4 ετών και την προγιαγιά της, Έσμα Μεϊντάνι 76 χρόνων, η οποία πάσχει από άνοια.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση τους την Τετάρτη (29.05.2024), και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής για την ανήλικη Αμαρίσα, και ύστερα από το αίτημα της οικογένειας για την 76χρονη Έσμα Μεϊντάνι, αλβανικής καταγωγής, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα συνείδησης και φέρει εικόνα ανοιακού ατόμου, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η συνεργασία και η κινητοποίηση όλων μας κρίνεται απαραίτητη για τον έγκαιρο εντοπισμό τους.

«Η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του Συλλόγου μας, «Θανάσης Μακρής», βρίσκεται στο σημείο και συνδράμει στις έρευνες των Αστυνομικών Αρχών.

Κλείσιμο
Η Αμαρίσα (ον.) Μεϊντάνι (επ.) έχει κοντά καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1 μέτρο και κανονικό βάρος. Φορούσε λευκή φούστα και ροζ μπλούζα.

Η κυρία Έσμα (ον.) Μεϊντάνι (επ) έχει άσπρα μαλλιά, καφέ μάτια, 1.60 ύψος και κανονικό βάρος. Φορούσε κόκκινη μαντίλα, μαύρη μακριά φούστα, ροζ μπλούζα και γκρι γιλέκο.

615_1200X630_72


Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση», καταλήγει η ανακοίνωση.


Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός σήκωσε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Τατιάνα Μπλάτνικ: Το μήνυμά της για την εξαφάνιση του θετού αδερφού της

Τελικός Conference League: Φλέγεται ο Πειραιάς, γιορτή σε όλη την Ελλάδα - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης