Η 3η Attica Green Expo άνοιξε και επίσημα τις πύλες της στο κλειστό γήπεδο του Taekwondo στο Φάληρο

Η 3η Attica Green Expo άνοιξε και επίσημα τις πύλες της στο κλειστό γήπεδο του Taekwondo στο Φάληρο

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως και ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης – Φέτος τα εγκαίνια της έκθεσης ήταν αφιερωμένα στα άτομα με προβλήματα ακοής

MixCollage-29-May-2024-06-10-PM-4359-1200x675
Το μεγαλύτερο Eco-meet της χώρας, η Attica Green Expo, άνοιξε και επίσημα τις πύλες του σε μικρούς και μεγάλους την Τετάρτη (29/5) το μεσημέρι στο κλειστό γήπεδο του Taekwondo στο Φάληρο.

Πρόκειται για την κορυφαία βιωματική έκθεση στην Ελλάδα, ένα Eco Meet Δημοσίων και Ιδιωτικών Φορέων, που δραστηριοποιούνται στις πράσινες τεχνολογίες και το περιβάλλον, αλλά και μια ευκαιρία για οικογένειες και παιδιά να γνωρίσουν στην πράξη έννοιες όπως η κυκλική οικονομία, η πράσινη ανάπτυξη και φυσικά η ανακύκλωση.

Σε μία λαμπερή εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, της τοπικής αυτοδιοίκησης, του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών του δημοσίου, η μεγαλύτερη έκθεση για το περιβάλλον ξεκίνησε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τη φετινή της πορεία.

GKS8190-1024x681
Κλείσιμο


Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως και ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, τους οποίους υποδέχθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Green Expo, κ. Στέφανος Φανουργάκης και η CEO της Attica Green Expo, κ. Ευδοκία Νικολούζου.

GKS8049-1024x681


Τα στελέχη της Attica Green Expo τους ξενάγησαν στους χώρους της έκθεσης, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκθέτες και εκπροσώπους φορέων που συμμετέχουν στην έκθεση.

GKS8160-1024x681


Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου (ως οικοδεσπότης δήμος) και του προέδρου της Ένωσης «Κλεισθένης» Μιχάλη Χρηστάκη.

DSC09410-1024x683
DSC09423-1024x683


Περισσότεροι από 90 εκθέτες μέχρι και την 1η Ιουνίου θα υποδεχθούν τους επισκέπτες, για να αλληλοεπιδράσουν και να επικοινωνήσουν το έργο και τις υπηρεσίες τους.

Μαζί με τα eco panels πραγματοποιείται για ακόμα μια φορά στην διάρκεια της Attica Green Expo το Συνέριο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» με θέμα «Κλιματική Αλλαγή, Περιβαλλοντικές Προκλήσεις και Κυκλική Οικονομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Φέτος τα εγκαίνια της έκθεσης ήταν αφιερωμένα στα άτομα με προβλήματα ακοής. Παιδιά από το ειδικό Σχολείο βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, γνώρισαν τη μασκότ Φύλλο και παίζοντας έμαθαν για το περιβάλλον.

DSC09655-1024x683


Φέτος τιμούν την Attica Green Expo, με την παρουσία τους ως ομιλητές, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Επίσης η Υφυπουργός Μεταφορών κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Μάξιμος Σενετάκης και η Υφυπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Ράπτη. Στα Eco Panels συμμετέχουν εκπρόσωποι του πρώτου και δεύτερου βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Χαρδαλιάς.


Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός σήκωσε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Τατιάνα Μπλάτνικ: Το μήνυμά της για την εξαφάνιση του θετού αδερφού της

Τελικός Conference League: Φλέγεται ο Πειραιάς, γιορτή σε όλη την Ελλάδα - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης